A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Сердечні привітання та щирі побажання з нагоди Великодніх свят від сільської ради Волоківської ОТГ.

Сердечні привітання та щирі побажання з нагоди Великодніх свят від сільської ради Волоківської ОТГ.

Нехай ці святкові дні наповнять ваше життя світлом! Бажаю щоб Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл на Великдень, а Ваш дім сповнений добробутом. Нехай світло та святковий настрій, що дарує нам Воскресіння Господнє наповнять Ваші серця милосердям, добром та радістю, а також осяє Ваше життя та подарує тепло Вашим близьким!

12:18 07.04.2018

ДОБРОЧИННІСТЬ ТА ЛЮДЯНІСТЬ

ДОБРОЧИННІСТЬ ТА ЛЮДЯНІСТЬ

            За допомогою благодійників села, а також за підтримки Свято-Миколаївської церкви с. Волока була організована допомога для малозабезпечених громадян Волоківської ОТГ продуктовими наборами.              Від імені Волоківської сільскої ради дякуем всім доброчинцям, висловлюємо Вам щиру вдячність, за Вашу вкрай необхідну допомогу, яка була передана для харчування хворим, незахищеним верствам населення, та потребуючим мешканцям. Дякуємо вашому благодійному вчинку напередодні Великодніх свят!

11:43 07.04.2018

«Тиждень милосердя й доброти»

«Тиждень милосердя й доброти»

В Волоківській школі з 26 по 30 березня пройшов «Тиждень милосердя й доброти» під час якого були проведені наступні заходи: - конкурс творчих робіт «Доброта врятує світ» для учнів 6-7 класів; - акція «Долоньки доброти»; - виховні заходи «Співчуття і милосердя» (1-4 класи), «Добро починається з тебе» (5-8 класи), «Милосердя й доброта – людства два крила» (9-11 класи); - конкурс плакатів «Доброта і милосердя»; - практичним психологом школи проведено тренінгове заняття «Поспішай робити добро»; - учнями 3-х класів була створена Скарбничка добрих справ; - Членами УР школи був проведений Урок добра: «Добро починається з тебе», під час якого вони виготовляли з дітками янголяток добра, пояснювали їм у чому полягає суть доброти, як робити добрі справи, які будуть результати т. і. Учні 5-го класу разом з класним керівником реалізували проект «Твори добро,бо ти - Людина».Під час цього проекту вони постаралися зробити якомога більше добрих та корисних справ, а саме: доглядали за квітами у школі, поливали їх, відвідали шкільну бібліотеку та допомагали бібліотекарю реставрувати старі книжки, зробили порядок у бібліотеці, брали участь у благодійній акції «Назустріч мрії», а вкінці гарно оформили весь матеріал у формі презентації. Учні Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. підтримали проект Благодійного фонду «Сильні духом» та провели всеукраїнську щорічну благодійну акцію «Назустріч Мрїї VI» з метою збору коштів для підтримки роботи дитячого реабілітаційного центру. Також проведені «Уроки добра» під час яких учні ознайомилися з життям дитячого реабілітаційного центру позитивної психології «Казковий світ» та малювали головний символ акції «Ангелік».

13:37 02.04.2018

Тиждень української літератури у Валякузьминській школі

Тиждень української літератури у Валякузьминській школі

З 19 по 23 березня 2018 року проходив Тиждень української літератури у Валякузьминській школі (далі – Тиждень), який мав на меті: донести до учнів красу і багатство української літератури; популяризувати українське слово; поновлювати словниковий запас школярів; збагачувати знання школярів, розширювати їх творчі можливості шляхом виявлення обдарованих дітей; донести до учнів красу і велич слова Т. Г. Шевченка; виховувати любов до літератури та творчості Великого Кобзаря. Тиждень відбувся за планом, з яким учні були ознайомлені заздалегідь, щоб краще підготуватись. Розпочався Тиждень тематичною лінійкою, на якій адміністрація школи урочисто оголосила про його відкриття, ознайомила з основними заходами, закликала брати активну участь як учнів, так і вчителів.  Бібліотекарем школи Котик Д.І. було організовано книжково-ілюстративну виставку «Українська література ХІХ-ХХІ». Класні керівники провели виховні години на тему «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття».  У наполегливій боротьбі та захоплюючій атмосфері пройшов брейн-ринг «Я – літературознавець» між учнями 8 класу, де перемогу здобула команда «Мисливці за вдачею». Найерудованішими гравцями стали Богданюк О. та Штефанович О. Літературний турнір, проведений вчителем-філологом Мойсюк Н.Д., мав на меті донести до учнів красу і багатство української літератури.  Кожен бажаючий мав можливість відвідати урок у 6 класі вчителя-філолога Генкул Р.Б. на тему «Всеволод Нестайко – визнаний у світі український дитячий письменник. Пригодницька повість «Тереодори з Васюківки». На уроці діти мали можливість: ознайомитися із життям і творчістю В. Нестайка, розкрити особливості твору, його пригодницький характер; розвивати навички виразного читання та переказу прозового твору, формувати вміння аналізувати поведінку героїв, їхні вчинки, вміння толерантно й аргументовано доводити свою думку; виховувати позитивні риси характеру, активну життєву позицію та оптимістичний світогляд.

13:28 02.04.2018

Привітання з Днем народження голови Волоківської обеднанної територіальної громади, Глопіну Валентина Івановича

Привітання з Днем народження голови Волоківської обеднанної територіальної громади, Глопіну Валентина Івановича

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди, добробуту і радості. Хай кожен новий день Вашого життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм. Дякуємо за Вашу працю, турботу та відданість. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! 

10:04 27.03.2018

Оголошення

Оголошення

30 березня 2018 р., голова Глибоцької районної державної адміністрації Придій Георгій Васильович проведе особистий прийом громадян, починаючи з 14:00 у приміщенні Волоківської сільської ради.

09:43 27.03.2018

Волокськи господарі, завоювали третє місце у конкурсу "Хорова священна музика"

Волокськи господарі, завоювали третє місце у конкурсу "Хорова священна музика"

Чоловічий хор церкви св. Миколая з села Волока 23 березня 2018 року брав участь у першому випуску конкурсу “Concursul coral de muzica sacra”("Хорова священна музика") в Ботошанах, Румунія. У категорії 3-4 голоса, волокськи господарі на чолі з диригентом Іон Ботнар, завоювали третє місце та грошовий приз.

18:08 26.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь