Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власної стратегії розвитку громади.

Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власної стратегії розвитку громади.

27 лютого Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власного стратегічного плану. На першій зустрічі були присутні актив громади: вчителя, працівники культури, депутати, представники виконавчого комітету ОТГ, представники бізнесу, не байдужі мешканці.

15:09 01.03.2018

Скільки метрів повинно бути до межі, якщо сусід будує новий будинок, садить дерева чи створює інші об’єкти?

Скільки метрів повинно бути до межі, якщо сусід будує новий будинок, садить дерева чи створює інші об’єкти?

І, як правило, причиною, погіршення стосунків стала нова будівля чи дерево, яке з’явилося прямо на спільні межі. На прохання трохи відступити від паркану, часто можна було почути тільки незгоду, що і переходило у затяжні спори та сварки.

19:27 21.02.2018

Закінчення Зимових Свят

Закінчення Зимових Свят

  28 січня у селі Волока відмічалось закінчення Зимових Свят, яке проходило у центрі села. Мешканцями села та працівниками Волоківської сільської ради на чолі з сільським головою було порізано свиню, якою потім пригостили всіх бажаючих. Гаряче вино та жива народна музика стали запорукою хорошої атмосфери та настрою цього дня.

12:19 29.01.2018

день Святого Миколая

день Святого Миколая

Надзвичайно душевне свято організували вчителі Валякузьминської ЗОШ разом із бібліотекарем села Меус В.Г. В день Святого Миколая. Учні 6 класу показали виставу, яку із захопленням дивились школярі. Учні 2 класу отримали в подарунок книжечки від бібліотекаря,  а всі інші учні молодшої ланки солодкі подарунки від старшокласників

17:17 21.12.2017

Здоровим бути модно

Здоровим бути модно

28 вересня 2017 року до Волоківської ЗОШ завітали з лекцією "Здоровим бути модно"  Юдицький Сергій Веніамінович –  дитячий лікар – інфекціоніст обласного центру профілактики та боротьби зі Снідом, та Турецький Василь Вікторович – інспектор сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, капітан поліції.

18:30 29.09.2017

Святкування свята "Дня дошкілля"

Святкування свята "Дня дошкілля"

Дошкільний вік- один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління.В дитячому садку формуються основи світосприйняття , здоров'я дитини, любові до природи, навколишнього світу, любові до рідної Батьківщини - України.

16:11 29.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь