Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

21 ВЕРЕСНЯ НА РІЗДВО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СВЯТКУВАЛИ «ДЕНЬ ВРОЖАЮ».

21 ВЕРЕСНЯ НА РІЗДВО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СВЯТКУВАЛИ «ДЕНЬ ВРОЖАЮ».

Таке особливе свято було організоване у Волоківській об’єднаній територіальній громаді до якої окрім села Волока входить також Валя Кузьмина та Грушівка вже втретє. Було приємно бачити на даному заході таку велику кількість школярів, яких супроводжували батьки, молодь та людей похилого віку. Школярі влаштували ярмарок, на якому продавали власноруч приготовлені страви, картини вишиті бісером, малюнки намальовані акварельними фарбами, і навіть дерев'яний настінний годинник. Відвідавши захід, можна повністю погодитись зі словами голови ОТГ Валентина Глопіни, що свято вдалося. Також у громаді багато художніх колективів, які діють на базі будинку культури, і всі вони виступали на святі. Голова громади Валентин Глопіна відзначив: «До цьогорічного свята були залучені абсолютно всі установи громади: Волоківська школа, Грушівський НВК, Валя Кузьминська школа, сільська рада, священики. До свята за рахунок коштів громади було відремонтовано приміщення будинку культури. З цієї точки зору я вдячний процесові децентралізації, оскільки за останні 20 років ніякого ремонту в приміщенні не проводилось, а за цей рік ми здійснили чудовий ремонт. Хотілося б висловити слова подяки всім учасникам даного заходу та запевнити всіх, що традиції громади ми будемо розвивати, виховувати та передавати молодому поколінню».

15:01 22.09.2017

Україна - в серці кожного

Україна - в серці кожного

19 серпня в клубі с. Валя Кузьмин відбувся святковий концерт, присвячений 26-й річниці Незалежності України. Крім клубних колективів, в концерті взяли участь і запрошені майстри сцени. Це колектив народної музики будинку культури с. Чагор під керівництвом  зав. клубом Габора В.С.,а також відомого в нашому краї виконавця,соліста-співака Довбенчука В.І.Також була організована тематична книжкова виставка. На концерт були запрошені голова ОТГ Глопіна В.І,  староста села Джуряк О.К. та всі охочі громадяни села.

12:18 23.08.2017

Україна відзначає День Державного Прапора.

Україна відзначає День Державного Прапора.

В Україні в середу, 23 серпня, відзначається День Державного Прапора. Свято встановлено згідно з указом Президента від 23 серпня 2004 року для вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

11:26 23.08.2017

Розпочато будівництво сучасного мініфутбольного майданчика в селі Волока

Розпочато будівництво сучасного мініфутбольного майданчика в селі Волока

       З Божою допомогою, 22 серпня 2017 року розпочато будівництво сучасного мініфутбольного майданчика в селі Волока. Кошти на цей вкрай потрібний громаді спортивний об’єкт передбачив з фонду соц-економ ровитку депутат 203 виборчого округу Тіміш Григорій Іванович. Дякуємо пану депутату ВРУ у тому що слова не розходяться з ділом!

10:55 23.08.2017

В УЖГОРОДІ РОЗПОВІЛИ ПРО ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ.

В УЖГОРОДІ РОЗПОВІЛИ ПРО ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ.

17 та 18 серпня 2017 року у місті Ужгород відбувся семінар-нарада на тему «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації». Від Волоківської об’єднаної територіальної громади участь приймав соціальний працівник Головач Валентин Миколайович. Під час семінару відбулось кілька тематичних дискусій на кшталт: надання послуг з соціальної підтримки та організації прийому громадян за місцем проживання, що таке «case management», захист прав дітей, та контроль за дотриманням законодавства.

09:24 23.08.2017

Кооперативы — светлое будущее для фермеров

Кооперативы — светлое будущее для фермеров

Фермера Ивана Хомляка из села Лосятин Киевской области уже давно не беспокоят новости о растущей безработице в сельской местности. Он выращивает клубнику, а его семейная ферма считается одним из самых успешных предприятий в регионе. Секрет прост — Хомляк является членом кооператива «Ягодный край». Он и его коллеги по полю, объединившись, смогли купить современную холодильную камеру и высокоурожайный посевной материал.

15:20 15.08.2017

Формат Світового кафе як інструмент розвитку громади

Формат Світового кафе як інструмент розвитку громади

Робота з громадами передбачає обговорення певних проблем чи питань. У переважній більшості випадків для цього використовуються традиційні, зазвичай не дуже дієві, підходи, наприклад, наради, під час яких учасники пасивно сприймають інформацію. У кращому разі відбувається дискусія, коли охочі можуть висловитися, але не завжди така розмова втримується у визначеному руслі.

14:58 15.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь