A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ФК Волока стала третій рік поспіль чемпіоном!

ФК Волока стала третій рік поспіль чемпіоном!

«ФК Волока» стала третій рік поспіль чемпіоном Глибоцького району з футболу та володарем купку ліги чемпіонів районів Чернівецької області з футболу 2018 року!!!  Від усієї громади дакуємо всім футболістам, тренебам, спонсорам, вболівальникам !!! Бажаємо в майбутьньому ще більших досягнень !!!

14:45 23.10.2018

ОПРИЛЮДНЕНО ПЛАНИ ПЕРЕВІРОК-2019

ОПРИЛЮДНЕНО ПЛАНИ ПЕРЕВІРОК-2019

Органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у наступному році. Не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому,  така інформація має бути оприлюднена.

09:59 23.10.2018

Не пропустіть класну нагоду!

Не пропустіть класну нагоду!

Нагадуємо, 23 жовтня о 12 годині, в приміщенні Волоківської школи відбудеться перший майстер-клас з полімерної глини, який буде проводити творча людина Таня Порчук – власниця дитячої арт-майстерні «Гарбузик». Запрошуємо всіх пізнавати щось нове, цікаве і з користю – навчитися творити гарні речі для себе, для подарунків, або навіть для продажу – розпочати своє маленьке діло! (в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання").

11:05 22.10.2018

Тиждень “Захист Вітчизни – гордість України” у Грушівському НВК.

Тиждень “Захист Вітчизни – гордість України” у Грушівському НВК.

     Тематичний тиждень, присвячений захисникам Вітчизни, у Грушівському НВК був  наповнений різноманітними подіями і заходами, метою яких є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, формування патріотичної свідомості у підростаючого покоління.

10:29 22.10.2018

Тарас Шевченко – постать крізь століття.

Тарас Шевченко – постать крізь століття.

У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів урочисто розпочався І етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

10:27 22.10.2018

До уваги бізнесу: оформлюємо відносини з найманими працівниками правильно

До уваги бізнесу: оформлюємо відносини з найманими працівниками правильно

Аналізуючи результати перевірок Держпраці щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог трудового законодавства, можна побачити, що підприємців штрафують у т.ч. за підміну трудових відносин договорами цивільно-правового характеру.

20:00 20.10.2018

Зроби свою громаду найкращою!

Зроби свою громаду найкращою!

         «Спільними зусиллями» – це гарний девіз якій характеризує будь яку громаду. Саме таким чином співпрацювали Волоківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та керівництво Волоцької ОТГ. Дирекція школи: директор Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. Поклітар Георгій Іванович та заступник з НВР Онофрейчук Марія Георгіївна, відгукнулися на прохання голови Волоцької ОТГ Глопіни Валентина Івановича посприяти благоустрою села (в закладах освіти саме зараз заплановані заходи по благоустрою територій прилеглих до шкіл, а також участь у екологічних акціях). 

11:45 20.10.2018

У Волоківській ОТГ засяяла нова Буковинська зіронька

У Волоківській ОТГ засяяла нова Буковинська зіронька

На днях у Глибоцькому районі відбувся районний етап обласного фестивалю дитячої творчості «Буковинська зіронька», де взяли участь найталановитіші діти району. Волоківську ОТГ представляли учениця 9-го класу Волоківської ЗОШ Павленко Олександра та учениця 8-го класу  Валякузьминської ЗОШ Матещук Руслана. Конкурс проходив протягом 2 днів за ніступними номінаціями: «Вокал», «Художнє читання», та «Хореографія». За свої таланти, сумлінну працю та віддачу дівчата були винагородженні: Матещук Руслана - званням «Міс Чарівність», а Олександра Павленко посіла почесне «ІІ місце» у середній віковій категорії.

13:02 19.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь