Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Представники наших громад відвідали Миколаївщину. Чернівці – Южноукраїнськ – Коблеве – Чернівці.

Представники наших громад відвідали Миколаївщину. Чернівці – Южноукраїнськ – Коблеве – Чернівці.

Цю південну область буковинці вибрали не випадково. Понад місяць тому делегація з Миколаївщини побувала в нашому краї і представники обох областей знайшли чимало спільного й цікавого і в співпраці з місцевими громадами, і в питаннях соціальної відповідальності бізнесу.

16:45 03.08.2017

Спасти планету

Спасти планету

Новий посол Миру ООН з проблем клімату, береться за головну роль у своєму житті. Подорожуючи від пусток Гренландії до лісів Суматри і залах Ватикану, ДіКапріо вивчає вплив кліматичних змін на нашу планету. Він користується своїми привілеями, щоб поговорити з активістами, науковцями і сильними світу цього, включаючи Барака Обаму, Ілона Маска і Папу Франциска. Вивчаючи проблему з усіх боків, Лео шукає відповідь на питання: що ми можемо зробити, поки не стало надто пізно?

17:31 27.07.2017

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доводить до відома мешканців району, що за інформацією Українського Гідрометцентру 26 липня, вночі очікується грози, місцями град та шквали місцями 15-20 м/с.

10:22 26.07.2017

Волоківська ОТГ перша в області отримала погодження проектів з використання інфраструктурної субвенції

Волоківська ОТГ перша в області отримала погодження проектів з використання інфраструктурної субвенції

На фінансування проектів Волоківської громади передбачено 2,8 млн. грн. за рахунок  субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Показово, що гроші субвенції Волоківська громада планує використати не на «центральну садибу» (Волоку),  а  завершити будівництво об’єктів, які розпочали минулого року. Зокрема добудувати  садочок у селі Валя Кузьмина та амбулаторію сімейної практики  у селі Грушівка.

21:55 05.07.2017

Історичне значення Конституції України, як основного закону

Історичне значення Конституції України, як основного закону

27 червня у Волоківській ОТГ в селі Валя Кузьмина відбулася бесіда на тему "Історичне значення Конституції України, як основного закону", котру підготувала та провела бібліотекар Меус Віоріка Георгіївна. На бесіді був присутній голова громади Глопіна Валентин Іванович, староста Джуряк Олександр Костянтинович , працівники сільської ради та лікарської амбулаторії. Бесіда була цікавою та змістовною.

07:09 28.06.2017

Свято випускників у Волоківський громаді

Свято випускників у Волоківський громаді

Щороку разом із буянням природи приходить свято випускників, до якого заздалегідь готуються не тільки старшокласники, а й вихованці дитячих садків,  їхні батьки, рідні й учителі та вихователі. Вітаємо всіх випускників нашої громади – старшу групу Волоківського ДНЗ, старшу групу Грушівського НВК, та Валякузьминского ДНЗ, учнів 9 та 11 класу Волокіської ЗОШ, та учнів 9 класу Валякузьминскої ЗОШ, Грушівського НВК з завершенням чергового етапу в житті, та бажаємо нових успіхів та здобутків.  Попереду в кожного – своя незвідана життєва дорога з її злетами й падіннями, досягненнями та невдачами. Щоб досягти певних висот у житті, впевнено господарювати на своїй землі, потрібно бути наполегливими, сміливо й творчо використовувати набуті знання. Віримо, що ваша нерозтрачена енергія, дорогі випускники, ваші ентузіазм та здібності допоможуть реалізувати своє маленьке, але сміливе «Я» - свою особистість. Від кожного з вас, від вашої цілеспрямованості та вміння працювати на користь загальної справи залежить майбутнє України. 

08:47 26.06.2017

Відбулось навчання для старост (фотозвіт)

Відбулось навчання для старост (фотозвіт)

20 червня 2017 року в Чернівцях  за організаційної підтримки Агенції розвитку громад Буковини  відбувся  семінар у рамках проекту «Фінансова прозорість об’єднаних громад» за підтримки Посольства Нідерландів (програма MATRA). Участь у заході взяли старости об’єднаних громад області та представники громадських організацій. Волоківську громаду представляв Джуряк Олександ Костянтинович, староста села Валя-Кузьмин.

09:49 22.06.2017

До уваги мешканців громади, які планують здійснити заходи по термомодернізації свого житла!

До уваги мешканців громади, які планують здійснити заходи по термомодернізації свого житла!

В Україні  працює програма ЄБРР IQ energy  утеплення житла, яка передбачає грант (безповоротну фінансову допомогу)  до 15-20% від суми інвестицій в енергоефективне обладнання (максимально можлива сума – 3000євро на людину).  Детальніше з умовами отримання такої компенсації можна ознайомитись  на сайті програми www.iqenergy.org.ua

12:33 21.06.2017

ВОЛОКА ЧЕМПІОН !!!

ВОЛОКА ЧЕМПІОН !!!

15 червня 2017 року на території Волоківської ОТГ, на центральному стадіоні відбувся футбольний чемпіонат серед команд юніорів «Відкрита першість Волоцької ДЮСШ серед юнаків молодше 12 років».  До змагань брали участь команди які вийшли  в відборочних іграх:

12:20 16.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь