A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

День Конституції

День Конституції

Щороку, починаючи 1996-го, 28 червня Україна відзначає День Конституції – єдине свято, яке закріплено в цій самій Конституції. Це – знаковий для українців день, бо в цей день ми, після багатьох років неприйняття і дискусій отримали основоположний документ найвищої юридичної сили.  Бібліотекар філії N13 села Волока в переддень Дня Конституції ознайомила коллектив сільської ради села Волока зісторією Конституції України,презентувала добірку матеріалів та відеоролик.

13:04 27.06.2018

Голос жінки має силу

Голос жінки має силу

Таку назву має  проект,  який реалізується в семи областях України, в т.ч. і в Чернівецькій. У рамках проекту планується багато інформаційно-просвітницьких заходів:

11:06 07.06.2018

Волоківська громада отримала у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення

Волоківська громада отримала у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення

Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області активно підтримує позицію уряду щодо проведення децентралізації земельних відносин та забезпечує передачу земель із державної у комунальну власність об’єднаних територіальних громад.

17:27 30.05.2018

Облаштування концертної зали БНТД с. Волока новими кріслами

Облаштування концертної зали БНТД с. Волока новими кріслами

Завершено облаштування концертної зали БНТД с. Волока новими кріслами. Дякуємо всім небайдужим мешканцям с. Волока та с. Грушівка а також народному депутату України Тімішу Григорію Івановичу за підтримку та сподіваємось у подальшому на плідну співпрацю.

12:40 29.05.2018

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ У с. ВОЛОКА.

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ У с. ВОЛОКА.

19 травня 2018 р., у с. Волока відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри у футбол.      У заході взяли участь поважні гості: Народні депутати України Тіміш Григорій Іванович, Амельченко Василь Васильович, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Фіщук Олександр Георгійович, голова Чернівецької обласної ради Мунтян Іван Миколайович, голова районної держаної адміністрації Придій Георгій Васильович, голова районної ради Панчук Петро Володимирович, та інші високоповажні гості.

15:50 21.05.2018

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПІДНЯТТЯ ПРАПОРІВ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОТГ

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПІДНЯТТЯ ПРАПОРІВ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОТГ

Урочиста церемонія підняття Державного прапору України, прапору Європейського Союзу та прапору села Волока відбулася 19 травня, з нагоди Дня Європи в Україні. Участь в урочистостях взяв голова районної ради Панчук Петро Володимирович, керівники Волоківської ОТГ, директори шкіл та інші високоповажні гості.

15:14 21.05.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Волоківська сільська рада запрошує Вас, 19 травня об 11:00 годині взяти участь в урочистостях з нагоди відкриття нового стадіону зі штучним покриттям, у селі Волока по вул. Гагаріна.(на сільському стадіоні)

10:06 18.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь