A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вже скоро! Перший майстер-клас у нашій громаді!

Вже скоро! Перший майстер-клас у нашій громаді!

Увага всім творчим і креативним, дорослим і малим! 23-го жовтня о 12 годині в приміщені Волоківської ЗОШ пройде безкоштовний майстер-клас, цікавої, творчої особистості Тані Порчук, власниці дитячої арт-майстерні "Гарбузик" (в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання"). Запрошуємо всіх хто хоче спробувати щось нове - зробити прикраси для себе та в подарунок друзям, або хто хоче свої творчі здібності трансформувати в економічний результат, навчитися а потім і самому створювати красу на продаж і заробляти гроші!

18:47 18.10.2018

День захисника України у Валякузьминській школі

День захисника України у Валякузьминській школі

12 жовтня у Валякузьминській школі відбувся захід присвячений посвяті другокласників до шкільної організації «Веселка» та відзначення Дня захисника України. Ведучими свята були учні 9 класу: Врабіє Олександр та Стрілецька Юлія. Всі класи приємно здивували підготовкою до свята, чітко звучали ричівки, девізи кожного із струмочків.  Для того , щоб прийняти другокласників до шкільної організації їм слід було пройти декілька етапів у конкурсі, з чим вони прекрасно впорались. Під керівництвом класного керівника, Зубаль Надії Миколаївни, Барвінчата мали підготовлені відповідні емблеми та костюми.  На кінець свята були проведені спортивні естафети на визначення найсильнішого: перетягування канату, віджимання та ін. Свято завершилося позитивним настроєм та приємними емоціями.

12:55 18.10.2018

Парад квітів біля школи

Парад квітів біля школи

У Волоківській ЗОШ пройшла трудова акція «Парад квітів біля школи» - маленький внесок на благо естетичного вигляду школи зробили учні. Відтепер ці квіти будуть милувати око вчителів, учнів і всіх гостей школи, і стануть гарним прикладом для всіх.

09:18 17.10.2018

ФК «ВОЛОКА» - ПЕРЕМОЖЕЦЬ БУКОВИНСЬКОЇ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ – 2018

ФК «ВОЛОКА» - ПЕРЕМОЖЕЦЬ БУКОВИНСЬКОЇ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ – 2018

На стадіоні «Буковина» 6 жовтня 2018 р. відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів районів Чернівецької області. У вирішальній зустрічі зіграли ФК «Бояни» (Новоселицький район) та ФК «Волока» (Глибоцький район). 

08:56 16.10.2018

Радість діткам - приклад іншим!

Радість діткам - приклад іншим!

Справжній радісний подарунок отримали дітки у селі Валя Кузьмина по вулиці Клубній від батьків – новий ігровий майданчик,  оснащений гойдалками, іграшками та яскраво розмальований. Всі мешканці вулиці Клубна приклавши руки до руки, спільними зусиллями зібрали кошти, допомагали у роботі, хто чим міг. Майданчик оснащений і освітленням, і огорожою для безпеки дітей. Планують майбутньою весною ще озеленіти, посадити клумби.

21:09 15.10.2018

Міжнародний день працівника освіти

Міжнародний день працівника освіти

До міжнародного дня працівників освіти у Будинку народної творчості та дозвілля села Волока 5 жовтня 2018 року відбувся урочистий концерт на якому були присутні: Григорій Тіміш -народний депутат України, Заячук Мирослав – заступник  голови Чернівецької ОДА  з гуманітарних питань, Придій Георгій  – голова Глибоцької РДА, Панчук Петро - голова Глибоцької районної ради. Голова Волоківської ОТГ Глопіна Валентин привітав вчителів з професійним святом та подякував за неоціненний внесок у розвиток освіти та молодого покоління нашої громади.

17:58 09.10.2018

Свято осені у нашому краю...

Свято осені у нашому краю...

Чарівниця осінь розправила свої крила і пролетіла через наш рідний край. Листя пожовтіли, небо синє-синє розкинулось над нами, а в повітрі літає пахучий аромат осені.

10:46 08.10.2018

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

За інформацією Украспром, розміщеною на їх сайті, фіто санітарні органи Індії прийняли рішення про відкриття власного ринку для українських яблук. Згідно з оприлюдненою інформацією, українські яблука врожаю-2018 вже можуть бути поставлені в Індію за умови дотримання встановлених фітосанітарних умов. Індійська сторона визначила особливі умови поставки українських яблук, зокрема, їх витримку до моменту відвантаження з України при температурі 0 ° протягом 13 днів, що має бути зазначено в фітосанітарному сертифікаті.

12:16 05.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь