A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

За інформацією Украспром, розміщеною на їх сайті, фіто санітарні органи Індії прийняли рішення про відкриття власного ринку для українських яблук. Згідно з оприлюдненою інформацією, українські яблука врожаю-2018 вже можуть бути поставлені в Індію за умови дотримання встановлених фітосанітарних умов. Індійська сторона визначила особливі умови поставки українських яблук, зокрема, їх витримку до моменту відвантаження з України при температурі 0 ° протягом 13 днів, що має бути зазначено в фітосанітарному сертифікаті.

12:16 05.10.2018

ДО УВАГИ  БІЗНЕСУ!

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ!

Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

16:06 02.10.2018

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

Ніякі ремонти, обладнання нічого не вартують, якщо немає людей - зацікавлених, ініціативних, готових змінюватися та змінювати світ навколо себе. Є сподівання, що такими будуть адміністратори Центрів економічного зростання громад, які пройшли перший модуль навчання.

14:33 26.09.2018

Зустріч з підприємцями Волоківської ОТГ

Зустріч з підприємцями Волоківської ОТГ

14.09.2018 року в приміщені Волоківської сільської ради провів зустріч з підприємцями Волоківської ОТГ, Петкович Володимир Володимирович– заступник начальника Чернівецької ОДПІ  - начальник Глибоцького відділення Чернівецької ОДПІ  ГУ ДФС у Чернівецькій області, на якій було обговорено про вважливість сплати податків та зборів, з окрема акцизного податку, та про джерела наповнення  бюджету Волоківської ОТГ, Глибоцького району, Чернівецької області.

18:45 20.09.2018

Прийом  громадян Мала Наталія Іванівна - заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області

Прийом громадян Мала Наталія Іванівна - заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області

20.09.2018 р. з 11:00 до 13:00  в приміщені Волоківської сільської ради ОТГ проведе Прийом  громадян Мала Наталія Іванівна - заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області

15:31 18.09.2018

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

В  рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»,  оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора офісу Центру економічного зростання Волоківської об`єднаної територіальної громади.

12:36 30.07.2018

Управління проектами

Управління проектами

Кафедра управління проектами та безпеки підприємництва факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича здійснює набір на підготовку фахівців за магістерським рівнем освіти зі спеціалізації «Управління проектами (Проектний менеджмент)» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі бакалавра, спеціаліст, магістра будь-яких спеціальностей.

17:01 18.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь