A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Державний бюджет 2019: основні цифри

Державний бюджет 2019: основні цифри

У законі про бюджет України на 2019 рік, який набуде чинності 1 січня, доходи визначені у сумі 1 306,6 млрд грн, а видатки – 1 406,3 млрд грн. Основні показники бюджету 2019 після його підписання 7 грудня президентом публікує Міністерство фінансів. У 2019 році дефіцит держбюджету зменшиться до 2,28 % ВВП – у 2018 році було 2,4 %. Окрім того, зросте фінансування деяких напрямків.

16:15 02.01.2019

ОБМІН ВАЛЮТ У БАНКОМАТАХ: В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАЛИ НОВІ ПРАВИЛА ВАЛЮТНИХ ОПЕРАЦІЙ

ОБМІН ВАЛЮТ У БАНКОМАТАХ: В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАЛИ НОВІ ПРАВИЛА ВАЛЮТНИХ ОПЕРАЦІЙ

Від 1 січня 2019 року в Україні запрацювали нові правила валютних операцій, згідно з якими можна буде здійснювати обмін валют у банкоматах та терміналах.Відповідне рішення Нацбанк ухвалив ще в червні 2018 року та дав банкам та фінансовим організаціями 6 місяців на підготовку до нових правил.

15:26 02.01.2019

Новорічні свята у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Новорічні свята у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Ось і завершився тиждень присвячений святковим новорічним виставам  у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. Всі учні були дуже гарними та нарядними, представляючи себе на високому рівні. Приготовлені костюми приємно здивували всіх нас, тому що вони були особливими, наповненими магією. Особлива подяка головним героям: Діду Морозу, Снігурочці та Новому року, які протягом цих 4 днів зробили величезну роботу, перебуваючи з учнями школи на кожному концерті. Також дякуємо батькам за готові костюми і вчителям, які активно працювали, готуючи дітей до їх концертів.

15:16 31.12.2018

Новорічні подарунки

Новорічні подарунки

Скоро відбудеться офіційне відкриття приміщення Центр економічного розвитку Волоківської ОТГ, який працює в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" за підтримки Агенції розвитку громад Буковини.  Ремонтні роботи для приміщення центру вже добігли кінця. Під новий рік отримали Новорічні подарунки -  частину оргтехніки та канцелярські приладдя для проведення різних цікавих заходів для молоді та всіх зацікавлених мешканців нашої громади.  Протягом наступного місяця отримаємо і другу частину техніки та меблі, і будемо чекати всіх у гості.

11:40 31.12.2018

Новорічні ранки у Грушівському НВК

Новорічні ранки у Грушівському НВК

Новорічні та різдвяні свята ? це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку подарували вихованці та учні Грушівського НВК своїм рідним та близьким. 26 грудня учні 1-9 класів Грушівського НВК відсвяткували Старий Новий рік. Немов справжня казка завітала до нашого закладу. Дивовижний та чудовий світ повстав на наших очах: 12 місяців, королеви та королі, принцеси та принци, звірята, казкові персонажі та музичні таланти нашої школи вітали всіх присутніх з новорічними святами. Приємним сюрпризом для всіх діточок, стала поява Діда Мороза, Снігуроньки та Нового 2019 року, які запалили тепло новорічних свят у серцях кожного учня.

11:09 31.12.2018

Новорічне свято у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Новорічне свято у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Зустріч Нового року для дітвори - це свято, пісня, хоровод, танці та ігри. В Валякузьминський ЗОШ  також проходили гарні ранки та новорічні театралізовані виступи. Атмосфера новорічних дійств панувала тепла та дружелюбна. Хай Новий рік у вишиванці Розбудить вас щасливо вранці, І принесе у вашу хату —  Усмішок й радощів багато. Розбудить приспані надії, Зерном і щастям вас засіє, Зігріє миром і любов’ю І подарує вам здоров’я!

15:00 28.12.2018

Екскурсія до Резиденції святого Миколая та до «Лебединого озера»

Екскурсія до Резиденції святого Миколая та до «Лебединого озера»

22 грудня 2018 року учні Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ст. разом із педагогами, батьками знову продовжили курс екскурсією вже до Резиденції святого Миколая та до «Лебединого озера» в с.Чортория Кіцманського району. Чи запитаєте ви чи існує резиденція святого Миколая? Існує, як і сам Святий Миколай! А поселився Святий Миколай в селі Пістинь, що на Івано-Франківщині (Косівський район). Це є той унікальний куточок мальовничих Українських Карпатах, де посеред зимових засніжених Покутсько-буковинських гір та невеличких дерев’яних гуцульських садиб живе і творить свої добрі справи такий же справжнісінький Миколай Чудотворець. Святий Миколай невтомно працює в своєму обійсті цілісінький рік: приймає кореспонденцію, відписує дітям і дорослим на листи, рахує добрі та збитошні вчинки всіх українських дітей, і, на сам кінець – добрих півроку напаковує свої скриньки та сховки, мішки та горшки, кишені та комини різноманітними подарунками!

14:55 26.12.2018

Святий Миколай завітав до Грушівського НВК

Святий Миколай завітав до Грушівського НВК

Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть Св. Миколаю листи зі своїми побажаннями і вкидають їх в поштову скриньку, або кладуть на вікно. У день перед святом згадують усі добрі і злі вчинки, зважують чого більше. Чи буде подарунок або різка? Бо чемні діти обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задумуватися над своєю поведінкою і виправитися. Малюки  завжди з нетерпінням очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина.  Така казка завітала і до Грушівського НВК. Всі вихованці  садочка та учні молодших класів з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгоочікуваний момент. Всі нарядні та усміхнені в очікуванні свята.  

09:27 20.12.2018

Приємний  подарунок до Дня Святого Миколая від Григорія Ів. Тіміша

Приємний подарунок до Дня Святого Миколая від Григорія Ів. Тіміша

Надзвичайно приємний та емоційний подарунок до Дня Святого Миколая отримали від Григорія Івановича Тіміша, народного депутата Верховної Ради України, учні початкових класів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. До них у гості, в такий особливий для мешканців села день (свято Церкві Св. Миколая), завітав Чернівецький академічний обласний театр ляльок з виставою «Веселі перегони». Чому діти люблять казки та веселі історії? Мабуть тому що це радість, правдивість, гарний настрій та щасливий кінець! Але коли казка до тебе їде це подвійне щастя!  Адміністрація Волоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Поклітар Г.І.), яка займалася організацією цієї зустрічі, щиро дякує Григорію Івановичу за надану можливість відчути та побачити свято, Чернівецькому академічному обласному театру ляльок, а також адміністрації Будинку культури с. Волоки (директор Семенюк І.Т) за підтримку в організації вистави.

09:24 20.12.2018

Святий Миколай завітав  до учнів Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ст.

Святий Миколай завітав до учнів Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ст.

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків. 19 грудня Святий Миколай завітав і до учнів Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ступенів,де навчаються стільки талановитих, обдарованих дітей.

20:15 19.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь