A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Солодкі подарунки до Дня Святого Миколая

Солодкі подарунки до Дня Святого Миколая

До дня Святого Миколая та з нагоди Новорічно-різдвяних свят Волоківська сільська рада організувалa вручення солодких подарунків дітям із сімей , що перебувають у складних життєвих обставинах.

14:15 18.12.2018

Тиждень математики та фізики у Грушівському НВК

Тиждень математики та фізики у Грушівському НВК

Математична освіта відіграє важливу роль у формуванні загальної культури підростаючого покоління, його світогляду, сприяє естетичному вихованню дитини, розумінню нею краси навколишнього світу, розвиває уяву, просторове, аналітичне та логічне мислення школярів, стимулює розвиток інтелектуальних здібностей школярів. Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять математики, фізики та інформатики, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із математики, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети з 10 грудня по 14 грудня 2018 р. в Грушівському НВК І-ІІ ступенів було проведено тиждень математики та фізики вчителями Доготар К.В., Поповичем А.М., Попеску М.Г., Кімчинською М.І. та Беженар Р.І. Для проведення тижня були задіяні учні 2-9 класів, які були учасниками різних видів змагань.

11:50 18.12.2018

УЧНІ ТА ВЧИТЕЛІ ВАЛЯКУЗЬМИНСЬКОЇ ЗОШ ВІДВІДАЛИ МІСТО ЛЬВІВ

УЧНІ ТА ВЧИТЕЛІ ВАЛЯКУЗЬМИНСЬКОЇ ЗОШ ВІДВІДАЛИ МІСТО ЛЬВІВ

15 грудня 2018 року учні Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. Глибоцького району здійснили поїздку до Львова. Цю чудову подорож до казки подарували нашим вихованцям представники влади Волоківської ОТГ та Валякузьминського старостату. Окрема подяка – заступнику голови ОТГ, депутатові Глибоцької районної ради, нашому односельчанину Сергієві Михайловичу Тодосану, який допоміг здійснити цю мрію.

11:00 17.12.2018

Андріївські вечорниці у Валякузьминській ЗОШ І- ІІ ст.

Андріївські вечорниці у Валякузьминській ЗОШ І- ІІ ст.

12 грудня у Валякузьминській ЗОШ І- І І ступенів відбулися Андріївські вечорниці. Свято Андрія – одне з проявів української національності і самобутності. За народним звичаєм у цей день молодь гуляє й веселиться.

11:28 14.12.2018

Превентивна зустріч школярів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. з працівниками поліції та ювенальної превенції

Превентивна зустріч школярів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. з працівниками поліції та ювенальної превенції

Ризикована і протиправна поведінка дітей та підлітків – проблема, з якою стикалися в усі часи всі суспільства. З досвіду відомо: краще попередити розвиток певної проблеми, ніж мати справу із її наслідками. У профілактиці ризикованої та протиправної поведінки важливу роль відіграє просвітницько – профілактична діяльність, що спрямована саме на попередження негативних явищ через формування у дітей та підлітків знань, умінь та навичок, які сприяють відповідальній, адаптивній, безпечній поведінці.

11:15 12.12.2018

Любий грудень приніс нам казкову зиму...

Любий грудень приніс нам казкову зиму...

У Грушівському НВК відбувся творчий конкурс на тематику «Любий грудень приніс нам казкову зиму», де учні школи підготовили цікаві і гарні зимові композиції, щоб прикрасити школу до зимових свят.

11:02 12.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь