A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ ГРОМАДИ!

Для вас – в межах реалізації проекту за підтримки Європейського Союзу «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» 14-15 грудня поточного року організовується навчальний тренінг «Безкоштовні IT рішення від компанії Google для просування і оптимізації власного бізнесу».

09:15 11.12.2018

Вітаємо вас із Днем місцевого самоврядування

Вітаємо вас із Днем місцевого самоврядування

 Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, щиро вітаємо вас із Днем місцевого самоврядування! День місцевого самоврядування — це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави.  Бажаємо наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, наснаги, витримки, оптимізму та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку України. 

09:22 07.12.2018

Нумо, хлопці у Волоківській ЗОШ

Нумо, хлопці у Волоківській ЗОШ

6 грудня у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. до Дня української армії був проведений конкурс спритності для хлопців 10-х та 11-х класів «Нумо, хлопці». Молоді хлопці мали можливість позмагатися в різних спортивних та інтелектуальних конкурсах. Всі хлопці були підготовлені на високому рівні, довели всім присутнім, що вони - майбутнє України, в кожну несподівану мить зможуть нас захистити, поборотися за мир у нашій країні. В кінці перемогла дружба, незважаючи на кількість балів, хлопці залишилися хорошими друзями. 

19:57 06.12.2018

З днем збройних сил України

З днем збройних сил України

Вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. В День Збройних Сил України бажаємо міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Бажаємо міцного здоров’я, прихильної долі, миру, добра, злагоди і затишку у ваших оселях!

10:37 06.12.2018

Нові правила отримання житлової субсидії на 2018-2019 рік

Нові правила отримання житлової субсидії на 2018-2019 рік

За законодавством України право на отримання державної субсидії мають сім’ї, чиї витрати на оплату житлово-комунальних послуг (в межах встановлених норм споживання та з урахуванням пільг) перевищують розмір обов’язкового відсотка платежу. Сума платежу для кожного домогосподарства визначається індивідуально і залежить від сукупного доходу сім’ї.

08:43 05.12.2018

Міжнародний день інвалідів

Міжнародний день інвалідів

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. У світі налічується понад мільярд людей з інвалідністю, що становить близько 15% населення усього світу. Відзначення цієї дати – це привід задуматись усім нам над проблемами, з якими щоденно стикаються інваліди, посилити увагу до захисту їх гідності, прав і благополуччя. Міжнародний день інвалідів акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

10:54 03.12.2018

Царівна української літератури…

Царівна української літератури…

Ольга Кобилянська належить до тих митців, хто своєю творчістю увійшов в скарбницю української літератури назавжди. Письменниця недаремно займає місце одного з перших українських авторів-модерністів, художні здобутки якого засвідчили європейський рівень української літератури кінця XIX - початку XX ст. Прихід в українську літературу талановитої письменниці був своєрідним подвигом її високого духу. 27 листопада в Грушівському НВК  відзначили 155-ту річницю від дня народження відомої української письменниці та громадської діячки Ольги Юліанівни Кобилянської.

10:46 03.12.2018

З 1 січня штраф за порушення законодавства про працю сплачуватимуть у місцевий бюджет

З 1 січня штраф за порушення законодавства про працю сплачуватимуть у місцевий бюджет

 22 листопада Верховна Рада України ухвалила зміни до Бюджетного кодексу України (законопроект № 9084). Зокрема, внесено зміни до ст. 64 Бюджетного кодексу, якими передбачено, що адміністративні штрафи та інші штрафні санкції, що накладаються виконавчими органами місцевих рад, зараховуються до відповідних місцевих бюджетів. Зазначені зміни вступають в силу з 1 січня. Тобто, штрафи за порушення законодавства про працю, накладені виконавчими органами міських рад міст обласного значення та рад об’єднаних територіальних громад, зараховуватимуться до відповідних бюджетів місцевого самоврядування.

10:36 03.12.2018

VII Форум організаційного розвитку  громадянського суспільства "Мрія 3.0 Спроектований вплив"

VII Форум організаційного розвитку громадянського суспільства "Мрія 3.0 Спроектований вплив"

Було дуже приємно бути частиною делегації з Чернівців і брати участь у такому великому заході -   VII Форум організаційного розвитку  громадянського суспільства "Мрія 3.0 Спроектований вплив", який проходив вчора в Києві в НСК "Олімпійський". Там ми мали змогу познайомитись з новими цікавими людьми, отримати корисну інформацію про донорів та актуальні гранти, про найактивніші громадські організації, про їх цікаві проекти та послуги які можна отримати від них. Також ми брали участь в різних міні-тренінгах по фаундрайзінгу, дізналися про те яким може бути зворотній зв'язок з грантодавцями, в якій формі можна подякувати всім учасникам проектів – донорам, своїй команді, та активним учасникам.

17:11 30.11.2018

Тиждень знань з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності у Грушівському НВК

Тиждень знань з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності у Грушівському НВК

Сьогодні, як ніколи, зростає роль освіти у підготовці школяра до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, екологічна ситуація погіршується. Життєво необхідно озброїти дітей знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного здоров'я. Тому виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєними алгоритмами дій в умовах надзвичайних ситуацій, одне з пріоритетних завдань, яке стоїть перед освітою. Суть проведення «Тижня знань з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності» полягає в ефективній організації навчально-виховного процесу, який дозволятиме учням оволодіти основами знань про здоровий спосіб життя, формувати правила безпечної поведінки та дотримання їх у різних життєвих ситуаціях.

20:31 27.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь