Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

"Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п'янить.."

"Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п'янить.."

Дійсно, без мови народ — ніщо. Тільки та людина, яка вчить, любить рідну мову, має право називатися Людиною, має право бути серед тих, кого любить, адже вони цінують свою мову і намагаються передати у спадок своїм нащадкам велику, непохитну любов до рідного слова. Якщо ж забути про рідну мову, то ніхто не дізнається про історію її народу, бо тільки словами рідної мови можна передати те, що відбувалося багато століть тому. Рідна мова починається з маминої колискової, з батьківського мудрого слова-поради, з пісні, з жарту, з любові. Вона вміщує в собі весь світ, який сповнений дива, незвичайних почуттів та краси. До міжнародного дня рідної мови, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд виховних заходів, таких різних та неповторних за своїм змістом.

14:29 25.02.2019

Тиждень рідної мови у Грушівському НВК І-ІІ ст.

Тиждень рідної мови у Грушівському НВК І-ІІ ст.

Тиждень 18-22 лютого був проголошений Тижнем рідної мови у Грушівському НВК І-ІІ ст. Координатори цього тижня, професори Жанна Галушка і Дана Зінкевічь разом з учнями кл. V-IX, вдалося ще раз підтвердити, що рідна мова - це наше спасіння від гніву несправедливості та невігластва.

17:01 22.02.2019

День пам'яті Героїв Небесної Сотні - захід у Грушівському НВК І-ІІ ст.

День пам'яті Героїв Небесної Сотні - захід у Грушівському НВК І-ІІ ст.

 20 лютого … ця дата – кривава незагойна рана на сторінках нашої  історії.  Зринають в пам’яті  і в наших  серцях ті жахливі події, що відбулися  на вулиці  Інститутській у Києві. Юні хлопці піднялися  на боротьбу за людську гідність,  за краще майбутнє  для своєї  держави. Але якою була ця боротьба? Звичайно, не рівною. Захистом  проти ворожої  кулі  снайпера слугували  фанерні щити, а зброєю була - бруківка. Але вони не зважали на це, бо в серці  горіла любов  до України і жевріла надія  бачити її кращою...

15:22 21.02.2019

«Пам’яті загиблих на Майдані присвячується»  - захід у Валякузьминській ЗОШ

«Пам’яті загиблих на Майдані присвячується» - захід у Валякузьминській ЗОШ

20 лютого у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшли заходи, присвячені пам`яті Героїв Небесної Сотні: тематична лінійка-реквієм під назвою «Пам’яті загиблих на Майдані присвячується». Під час проведення лінійки використовувались державні символи України. Класними керівниками проводилися години спілкування «Герої не вмирають», виставка тематичної літератури та дитячих малюнків «День пам`яті Героїв Небесної Сотні».

11:04 21.02.2019

В УКРАЇНІ СЬОГОДНІ ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

В УКРАЇНІ СЬОГОДНІ ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Вони вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям… В Україні сьогодні День Героїв Небесної Сотні… 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Цього ж дня у центрі столиці відбулося прощання із загиблими, яких назвали "Небесною Сотнею".

10:20 20.02.2019

Тиждень протидії булінгу у Грушівському НВК

Тиждень протидії булінгу у Грушівському НВК

Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, яке  здійснюється самими дітьми одне до одного. До чого може призвести ігнорування булінгу, як його попередити було наголошено протягом Тижня протидії булінгу (з 11 по 25 лютого).

09:37 20.02.2019

"Крізь пекло афганської війни.." - виховний захід у Валякузьминській ЗОШ

"Крізь пекло афганської війни.." - виховний захід у Валякузьминській ЗОШ

«Крізь пекло афганської війни...» під такою назвою 15 лютого у Валякузьминській ЗОШ  І- ІІ ступенів пройшов виховний захід для 8-9 класів під керівництвом педагога- організатора Загарюк- Дамян К. С. 30 років тому в Афганістані закінчилася десятилітня військово-політична спецоперація Радянського Союзу, участь у якій взяли 160375 військовослужбовців – вихідців з України, 3360 з яких – загинули, 72 – пропали безвісти, 3560 – стали інвалідами. Згодом війну в Афганістані керівництво тодішнього СРСР визнало політичною помилкою, однак це аж ніяк не применшує особистого подвигу тих, хто став прикладом самопожертви та вірності військовій присязі.

09:15 18.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь