A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Всесвітній день вторинної переробки

15 листопада відзначається Всесвітній день рециклінгу, або Всесвітній день вторинної переробки. Головна мета свята — привернути увагу влади, громадськості та промислових структур до цієї теми.

17:29 15.11.2018

«Культура у житті мого села»

14 листопада відбувся творчий звіт працівників культури с. Валя Кузьмина на тему «Культура у житті мого села». На заході були присутні голова Волоківської ОТГ Валентин Глопіна, заступник голови ОТГ Сергій Тодосан, начальник відділу культури і туризму Олена Рєпіна, методист Глибоцького РКБТД Юлія Джугалик, зав. методично-бібліографічним відділом ЦРБ Наталя Федорчук та громада села. Тематичною частиною творчий звіт розпочала завідуюча бібліотекою-філією Віра Георгіївна Меус.

17:17 15.11.2018

ЯКИМИ МАЮТЬ БУТИ РЕГІОНАЛЬНІ СТРАТЕГІЇ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ?

Це питання обговорювали під час круглого столу на тему: «Сфера управління побутовими відходами – європейський шлях розвитку», що організували Мінрегіон та DESPRO. Ми традиційно не звертаємо увагу, куди дівається сміття. Вантажівка з помаранчевим кузовом вивозить його у далеке кудись – і все. Ми зрідка помічаємо короткі новини про проблеми переповнених сміттєзвалищ, але ці новини нас анітрохи не зворушують. «Сміттєва прірва» видається такою ж далекою, як пластикова пляма розміром з Австралію посеред Тихого океану. Між тим, кожен українець щорічно генерує понад 300 кг різноманітного сміття, а вся країна – понад 11 млн тонн. При цьому в Україні діє тільки один сміттєспалювальний завод, потужностей якого недостатньо навіть для обслуговування столиці, у якій він знаходиться. Таким чином, наша держава поволі рухається до сміттєвого колапсу...

20:13 14.11.2018

Увага новий конкурс для студентів!

Благодійна організація «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» в рамках реалізації благодійної програми: «Стипендіальна програма «Завтра.UA»  проводить відкритий конкурс для добору найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти України. У конкурсі можуть брати участь студенти 3 – 6 курсів денної форми навчання, громадяни України, віком до 35 років включно. Прийом та реєстрація документів студентів до 30 листопада!

19:51 14.11.2018

13 ЛИСТОПАДА – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОБРОТИ!

Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти (World Kindness Day), датою для якого був вибраний день відкриття в 1998 році в Токіо 1-ї конференції Всесвітнього руху доброти (World Kindness Movement).

16:17 13.11.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ! З 12 по 21 листопада біля амбулаторії села Волока всі бажаючи можуть проходити флюорографію. З 22 по 23 листопада флюорографію можна буде проходити у селі Грушівка. Режим роботи: 9:00 – 14:00

13:44 12.11.2018

Тиждень  української мови та писемності у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Минулий тиждень у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. був присвячений українській мові та писемності. Він пройшов під гаслом: «Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і п’янить». Багата і милозвучна наша українська мова. Вона – найпрекрасніше диво, скарбниця, в якій зберігається історія нашого народу, його душа, культура. Прекрасна, багата, мелодійна українська мова. Слова – це крила ластівки, вона їх не відчуває, але без них не може злетіти. Тож маємо зробити все для того, щоб не згорнулися крила, щоб не обірвалася золота нитка, яка веде з давнини в наші дні.

12:45 12.11.2018

День української писемності та мови у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів

Мова - душа кожної національності. Головне завдання вчителя, як відомо, навчити дитину, зацікавити тим чи іншим матеріалом, пояснити незрозуміле, пробудити інтерес до невідомого. Тож саме над цим і працюють вчителі-філологи Генкул Р.Б., Мойсюк Н.Д., Сусак Л.І. Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів. Вже стало доброю традицією в навчальному закладі проводити День української писемності та мови.

18:04 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь