Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Івасюк НАЗАВЖДИ серцем і вустами…

Івасюк НАЗАВЖДИ серцем і вустами…

В рамках відзначення 70-річчя народження знаного українського композитора поета, легендарного співака і музиканта, художника, справжнього Сина України - Володимира Івасюка у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулися ряд заходів, а саме: літературно-музична світлина «Івасюк НАЗАВЖДИ серцем і вустами…»(педагог-організатор - Загарюк-Дамян К.С.), тематична виставка літератури (бібліотекар школи Котик Д.І.), тематична лінійка присвячена ювілею В.Івасюка (адміністрація школи), години спілкування «Володимир Івасюк. Життя як пісня…» (класні керівники 1-9 кл.), флеш-моб «Червона Рута» (вчителі музики - Смирнов Ю.М., Смирнова Л.В.).

10:01 14.03.2019

Зробимо нашу громаду гарною до весняних свят!

Зробимо нашу громаду гарною до весняних свят!

У Волоківській ОТГ триває місячник благоустрою, озеленення та прибирання. Про це наголосив ще раз напередодні під час виїзної наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету голова сільської ради Валентин Глопіна.

17:31 13.03.2019

До уваги молоді! Відкрито набір SDG-амбасадорів – молодих і активних людей зі всієї України

До уваги молоді! Відкрито набір SDG-амбасадорів – молодих і активних людей зі всієї України

Завжди цікавився впливом людини на оточуюче середовище? Хочеш стати частиною руху за глобальні зміни? Цікаво підвищувати свою експертність, знайомитись з бізнесом та робити свій внесок у сталий розвиток країни? Тоді приєднуйтесь до команди нашої експертної організації для поширення руху сталого розвитку по всій Україні!

10:16 13.03.2019

До уваги учням!

До уваги учням!

З приємністю повідомляємо, що оголошено конкурс творчих робіт для участі у Міжнародному міжнаціональному дитячому таборі «Джерела толерантності – 2019. Молодша зміна», який відбудеться 15-26 липня 2019 року. 

09:55 13.03.2019

Увага для учнів шкіл!

Увага для учнів шкіл!

Оголошено набір фіналістів та фіналісток Ukraine Global Scholars-2019! Заповніть заявку за цим посиланням https://www.ukraineglobalscholars.org/ та надішліть її до 31 березня, аби отримати шанс стати частиною великої родини UGS! Кожний український школяр чи школярка, який/яка зараз навчається у 8-11 класах школи, володіє англійською мовою, не має змогу покрити вартість консультантів із закордонної освіти, мріє про топовий навчальний заклад та воліє повернутися в Україну після навчання та п’ятирічного досвіду за кордоном, має спробувати свої сили!

17:21 12.03.2019

Робоча нарада під головуванням голови сільської ради

Робоча нарада під головуванням голови сільської ради

7 березня у сільський раді Волоківської ОТГ відбулася робоча нарада під головуванням голови сільської ради Волоківської ОТГ Валентина Глопіни та за участі начальника управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Василя Барарюка, а також директорів ЗЗСО, НВК, завідуючих ДНЗ, директорів закладів культури та спорту розташованих на території ОТГ, заступників голови та працівників сільської ради, директора ТзОВ «ГАЛС ЛТД».

17:11 12.03.2019

Свято 8-го березня у Грушівському НВК

Свято 8-го березня у Грушівському НВК

За вікном весна. Пора, що приносить відчуття свіжості, аромат талого снігу, тепло сонця. А ще свято найпрекраснішої половини людства, свято 8 Березня, свято жінок, берегинь життя людського. І саме це свято є символом усього найкращого в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. 4 березня 2019 року у Грушівському НВК відбувся святковий концерт в початкових класах, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня “Lumea traieste prin femeie”.

10:15 12.03.2019

Виховні заходи до дня народження Т.Г. Шевченка у Волоківській ЗОШ

Виховні заходи до дня народження Т.Г. Шевченка у Волоківській ЗОШ

Тарас Шевченко - син українського народу. Батько України. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд виховних заходів.

17:48 07.03.2019

Етнічне різноманіття – драйвер розвитку. Які переваги мають громади Буковини, Закарпаття та Одещини

Етнічне різноманіття – драйвер розвитку. Які переваги мають громади Буковини, Закарпаття та Одещини

Час для добровільного об’єднання територіальних громад України спливає. Але у багатьох регіонах із ним ще зволікають. Подекуди низький темп цього процесу пов’язують із тим, що громади з різноманітним етнічним складом населення не можуть дійти згоди щодо об’єднання. Однак ключ до порозуміння часто лежить в усвідомленні етнічної різноманітності територій як соціально-економічної переваги. Зокрема, такий склад населення дає додаткові можливості для розвитку у контексті децентралізації, яких не мають чимало територій України. У цьому запевнилися представники об’єднаних та необ’єднаних громад Закарпатської, Одеської та Чернівецької областей, які брали участь у першому модулі ініціативи «Управління різноманіттям з метою стійкого економічного розвитку».

17:47 06.03.2019

Святкування 8 Березня у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

Святкування 8 Березня у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

Свято серед дітей – це вікно для дитини у хвилюючий світ музики, поезії, захоплюючих ігор і задумів. Це спільні переживання, самоствердження, радість усвідомлення власних творчих можливостей, очікування чуда, радість  від сюрпризів. 5 березня 2019 року – у дошкільному підрозділі Грушівського НВК відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня.

17:31 06.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь