A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Правила превенції африканської чуми свиней (АЧС) на господарствах

Правила превенції африканської чуми свиней (АЧС) на господарствах

В зв’язку з напруженою ситуацією та можливим масовим зараженням худоби, фермерам нагадують як не допустити поширення чуми у господарствах. Як повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби у Чернівецькій області, минулої п’ятниці на Буковині зареєстровано перший за сезон випадок африканської чуми свиней. В зв’язку з напруженою ситуацією та можливим масовим зараженням худоби, фермерам нагадують як не допустити поширення чуми у господарствах.

13:04 29.10.2018

Виробники весільної столиці Буковини – не пропустіть таку нагоду!

Виробники весільної столиці Буковини – не пропустіть таку нагоду!

З 4 по 6 листопада 2018 року в київському виставковому центрі «Парковий» відбудеться унікальне в своєму роді захід: третя виставка весільних суконь EXPO Wedding Fashion Ukraine, яке збере під одним дахом кращих українських дизайнерів весільних суконь і покупців з усього світу.

10:53 29.10.2018

SEARA DE CREATIE A ACORDEONISTULUI MIHAI DIACONU

SEARA DE CREATIE A ACORDEONISTULUI MIHAI DIACONU

65 de ani! E mult sau putin? E o varsta infloritoare pentru acei ce sfideaza timpul, ramanand tineri cu sufletul si activi, plini de energie si dragoste pentru vocatia ce le-a intinerit inima pe parcursul acestei perioade, dupa o viata trepidanta, incarcata de succese si frumoase impliniri, demonstrand inca o data ca muzica e vioara sufletului, e tineretea fara batranete. Or, muzica virtuosului acordeonist Mihai DIACONU din romaneasca comuna Voloca pe Derelui, raionul Hliboca,  e ca vinul francez, cu cat e mai vechi, cu atat e mai gustos, dupa cum a constientizat cel mai de frunte gospodar al localitatii – primarul Valentin Hlopina, un mare sustinator al talentelor autentice si nu numai.

10:26 29.10.2018

День визволення України від фашистських загарбників

День визволення України від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Є суд історії. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ні хто не забутий!», «Ні що не забуто!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!

08:53 27.10.2018

Шкільний ярмарок у Валякузьминській ЗОШ

Шкільний ярмарок у Валякузьминській ЗОШ

З 22 по 26 жовтня 2018 року у Валякузьминській ЗОШ проходив Тиждень українознавства. Завершальним етапом даного Тижня являється проведений благодійний шкільний ярмарок. Вчитель українознавства Котик Д.І. склала сценарій та організувала хід ярмарку . Вчителі та учні школи надавали посильну допомогу та дуже гарно й артистично виступили. Батькам велика дяка за підтримку наших починань, за взаєморозуміння. Врятує світ краса - Завжди так говорили. Тепер врятує світ лиш доброта, Бо однієї вже краси занадто мало. Тож люди на Землі, Спішіть добро творити, Щоб нам не згинути у морі зла, Щоб кожен міг серед краси прожити У царстві справедливості й добра. Валякузьминський шкільний ярмарок справляє незабутнє враження !!!!

18:41 26.10.2018

У Волоківській ОТГ урочисто відкрили рух по капітально відремонтованому мосту

У Волоківській ОТГ урочисто відкрили рух по капітально відремонтованому мосту

У селі Волока відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого моста через річку Бородач. Міст з’єднує центр села з його віддаленою частиною, на якій розташовано понад двадцять домогосподарств.

13:30 26.10.2018

СВЯТО ОСЕНІ У ДОШКІЛЬНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ГРУШІВСЬКОГО НВК

СВЯТО ОСЕНІ У ДОШКІЛЬНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ГРУШІВСЬКОГО НВК

Осінь — це дуже гарна пора року. Все навкруги таке барвисте! Як гарно зливаються в одну мелодію її барви. За доброю традицією в дошкільному підрозділі Грушівського НВК у жовтні відзначають свято доброзичливої та щедрої осені. 19 жовтня 2018 року у дошкільному підрозділі нашого закладу відбулося свято осені.

10:45 24.10.2018

Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу

Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу

На піднесеному настрої, 23 жовтня у Волоківській ОТГ, в очікувані цікавого, а для когось можливо і корисного пройшов майстер-клас з ліплення з полімерної глини. Захід "Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу" провела майстриня Таня Порчук.

17:52 23.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь