A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Увага! Нова форма декларації про майновий стан і доходи

Увага! Нова форма декларації про майновий стан і доходи

З 01 січня 2023 року вводиться в дію нова форма Декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація), затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 17 травня 2022 року № 143, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.06.2022 за № 593/37929 (з урахуванням змін, внесених наказом Міністерства фінансів України від 09 червня 2022 року № 160))

10:02 07.02.2023

Синоптики попереджають про погіршення погоди на Буковині

Синоптики попереджають про погіршення погоди на Буковині

У Чернівецькій області погіршаться погодні умови. Водіїв закликають бути обережними на дорогах. Буковина готується до снігопаду, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Службу автомобільних доріг у Чернівецькій області.  Від 6 лютого, синоптики прогнозують значний сніг та посилення північного вітру 15-20 м/с. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0 – 5° морозу, у горах від 6° до 11° градусів нижче нуля. Дорожники попереджають, що такі погодні умови можуть призвести до снігових заметів та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг. Оголошено 1 рівень небезпечності, жовтий. Служба автодоріг у Чернівецькій області доручила підрядній організації ДП «Чернівецький облавтодор» підготувати спеціалізовану техніку. Щоб забезпечити проїзд – дорожники працюватимуть у посиленому режимі. Обробляти протиожеледними матеріалами та очищувати проїзну частину доріг від снігу будуть згідно із алгоритмом воєнного часу.

11:02 06.02.2023

Стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота

Стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота

З лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота. За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис грн. Обов'язковою умовою є створення 1-2 нових робочих місць залежно від суми мікрогранту.

09:00 03.02.2023

Увага!!! Африканська чума!!!

Увага!!! Африканська чума!!!

Проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чернівецькій районній військовій адміністрації під головуванням заступника начальника РВА Каріни Поп.  ❗️На порядку денному присутні розглянули питання про підтвердження захворювання на африканську чуму свиней у 3 диких кабанів, які загинули в Валякузьмінському лісництві. 🔻За підсумками засідання ДНПК прийняті необхідні рішення та визначено завдання відповідним службам району, що спрямовані на ліквідацію, профілактику та недопущення розповсюдження збудника африканської чуми свиней. Оскільки Волоківська ТГ  (с. Волока, с. Валя Кузьмина, с. Грушівка та с. Круп’янск) знаходиться у 10-и кілометровій зоні просимо буди обачними та слідкувати за здоров’ям ваших свиней , Африканська чума розповсюджується серед дикої та світської тварини. У разі виявлення захворюваності серед домашньої свині просимо негайно звернутись до сільської ради.

09:20 02.02.2023

До уваги мешканцям громади!

До уваги мешканцям громади!

Шановні мешканці Волоківської ТГ! Сільська рада закликає Вас сплатити податки та збори за власними земельними ділянками або іншого майна який знаходиться у Вас в користуванні, незалежно від того чи зареєстрована чи просто перебуває у Вашому користуванні. Більше половини населення мають заборгованість на 3 і більше років, доводимо до Вашого відома, що вчасно сплачені податки звільняє від сплати штрафних санкцій та накладання арешту на майно. Для отримання розрахунків просимо звернутись до Волоківської сільської ради або до старостатів у Вашому селі з понеділка по п’яницю 08:00 – 17:00.

12:50 01.02.2023

У Чернівцях на ярмарку вакансій підбиратимуть спеціалістів державної служби

У Чернівцях на ярмарку вакансій підбиратимуть спеціалістів державної служби

7 лютого  2023 року об 11.00 год у Чернівецькій філії обласного центру зайнятості за адресою м. Чернівці, вул. Воробкевича 37 відбудеться ярмарок вакансій з підбору спеціалістів державної служби для Головного управління Пенсійного фонду України у Чернівецькій області.

10:48 01.02.2023

Обмін лампочок через «Дію»: покрокова інструкція, як подати заявку

Обмін лампочок через «Дію»: покрокова інструкція, як подати заявку

Українці можуть безкоштовно обміняти п'ять старих лампочок розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Це можна зробити через "Дію", подавши відповідну заявку. Про це повідомляє Telegram-канал Мінцифри. Як подати заявку читайте нижче:

10:43 30.01.2023

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни. Україна на державному рівні приєдналася до відзначення цієї міжнародної дати у 2012 році (Постанова ВРУ від 5 липня 2011), хоч і була однією з шести країн-ініціаторів прийняття цього документа. Дата 27 січня обрана не випадково: саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору смерті Аушвіц-Біркенау неподалік польського Освенціма.

09:59 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь