A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Застосунок ПОВІТРЯНА ТРИВОГА

Застосунок ПОВІТРЯНА ТРИВОГА

Тепер ви можете регулювати гучність сповіщень про початок і завершення тривоги. Крім того, мобільні оператори lifecell, Kyivstar і Vodafone не зніматимуть мегабайти, а відповідно і гроші за користування застосунком. Головне, щоб ваш смартфон мав доступ до інтернету. Застосунок повітряна тривога Для того щоб скачати додаток для пристроїв на о.с. АНДРОІД перейдіть за  посиланням: https://play.google.com/store/apps/

15:33 10.11.2022

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця та кожної душі, формуєте в людині почуття прекрасного. Нехай ваша творча нива завжди буде встелена новими здобутками і високими досягненнями. Бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів і наснаги. Нехай здійсняться всі ваші надії і мрії, а кожен день буде світлим і сонячним!

11:00 09.11.2022

Україна відзначає День писемності: цікаві факти про українську мову

Україна відзначає День писемності: цікаві факти про українську мову

Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і наш скарб. Українську мову неодноразово забороняли і намагалися викорінити, а над її носіями вчиняли геноцид. Наша мова пережила все це і зараз визнана однією з найкрасивіших мов у світі. День української писемності було встановлено указом Президента в 1997 році на 9 листопада. Дата свята обрана невипадково. Церковне свято 9 грудня присвячене українському літописцю Нестору. За деякими дослідженнями, саме з його праць починається українська писемність. За традицією в це свято щорічно проводиться Всеукраїнський радіодиктант. 

10:08 09.11.2022

На Буковині за сприянням служби зайнятості забезпечено роботою 6197 осіб

На Буковині за сприянням служби зайнятості забезпечено роботою 6197 осіб

Впродовж січня-жовтня 2022 року соціальними послугами обласної служби зайнятості скористалося  19,2 тис. осіб,  з них мали статус безробітного 14,1 тис. осіб, що на 21,8%  (або на 3,9 тис. осіб) менше, ніж у січні-жовтні 2021 року. З початку року статус безробітного отримали  8,4 тис. осіб, що на 13,2% менше ніж за аналогічний період минулого року. За сприянням обласної служби зайнятості забезпечено роботою 6197 осіб, що на 7,4% більше, ніж у січні-жовтні  2021 року.  Профорієнтаційними послугами охоплено 18,2 тис. осіб, в тому числі 747 осіб, що навчалися у навчальних закладах різних типів та 586 учнів загальноосвітніх шкіл.

09:28 09.11.2022

ЗАВЕРШЕНО ФІНАНСУВАННЯ СУБСИДІЙ МЕШКАНЦЯМ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ЖОВТЕНЬ 2022 РОКУ

ЗАВЕРШЕНО ФІНАНСУВАННЯ СУБСИДІЙ МЕШКАНЦЯМ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ЖОВТЕНЬ 2022 РОКУ

Станом на 03.11.2022 фінансування житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг мешканцям Чернівецької області за жовтень цього року здійснено у повному обсязі. На виплату житлових субсидій та пільг спрямовано 36,7 млн грн, в тому числі через АТ “Укрпошта” – 14,5 млн грн, через установи банків – 22,2 млн грн.

15:25 08.11.2022

Автоматичне призначення пенсії: кілька простих кроків для вирішення питання, не виходячи з дому

Автоматичне призначення пенсії: кілька простих кроків для вирішення питання, не виходячи з дому

Завдяки сучасним технологіям сьогодні вирішення навіть такого важливого питання, як призначення пенсії, можливо вирішити просто вдома, без необхідності особистого звернення до установи Пенсійного фонду. Для призначення пенсії в автоматичному режимі достатньо здійснити кілька простих кроків, у зручний для себе час скориставшись електронним пристроєм (ноутбуком, планшетом чи смартфоном) з налаштованим під’єднанням до мережі Інтернет.

09:17 08.11.2022

У «Дії» з’являться дипломи про освіту та шкільні атестати

У «Дії» з’являться дипломи про освіту та шкільні атестати

У «Дії» з’являться нові цифрові документи - дипломи про освіту та шкільні атестати. Уряд вже підтримав відповідну постанову. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. «За час повномасштабної війни багато українців втратили свої дипломи та атестати Забули вдома під час евакуаціїб залишивши в тимчасово окупованих містах, частина була просто знищена під час ворожих ракетних обстрілів»б – наголосив Федоров. Міністр додав, що відновити документи про освіту — доволі складний бюрократичний процес. Тому їх цифровізація — це не тільки про зручність, але і про спрощення життя для тисяч ВПО.

09:04 08.11.2022

Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів

Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів

В рамках Державної урядової програми на створення або розвиток власного бізнесу Чернівецький обласний центр зайнятості спільно з представниками Чернівецької військової обласної адміністрації з 7 листопада 2022 року планує проведення семінарів «Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів». Деталі читайте нижче.

17:52 07.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь