A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Нова послуга у ЦНАП

Нова послуга у ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг Волоківської територіальної громади має гарну новину! Тепер у нас ви можете отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон а також ID карточку (внутрішній паспорт громадянина України). Тепер щоб отримати таку послугу Вам треба лише завітати у с. Валя Кузьмина, вул. Головна 222 (в приміщені старостату) Графік роботи Пн.-Чт. З 09:00 до 16:00.

16:38 03.04.2023

Проведено атестацію вчителів ОЗО Волоківського ліцею

Проведено атестацію вчителів ОЗО Волоківського ліцею

Особистість учителя і його професійні якості завжди були об’єктами пильної уваги дирекції закладу освіти. Одним із пріоритетних завдань роботи з кадрами у нашому ліцеї є створення системи постійного підвищення фахової майстерності вчителів. Ця робота проводилась з метою задоволення індивідуальних потреб педагогічних працівників в особистому й професійному зростанні та з метою активізації творчого потенціалу педагогічних працівників, шляхом перепідготовки, підвищення кваліфікації й самоосвітньої роботи педагогів. На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого Міністерством освіти і науки України від 06.10.2010 року №930 (зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України 08 серпня 2013 року №1135) при ОЗО «Волоківський ліцей» було організовано та проведено атестацію педагогічних працівників ліцею у 2022-2023 навчальному році. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників, підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи.

10:11 30.03.2023

В Україні спрощують отримання витягу про місце проживання дитини

В Україні спрощують отримання витягу про місце проживання дитини

Витяг про місце проживання – одна з найпопулярніших довідок, яка необхідна під час запису дитини до садочка чи школи. Раніше, щоб отримати цю «довідку про прописку», потрібно було йти до ЦНАПу чи органу реєстрації. Тепер завдяки співпраці Мінцифри, МВС та ДМС України, її можна оформити за 1 хвилину на порталі Дія.

10:08 28.03.2023

Зміни до чинного законодавства у сфері насінництва і розсадництва

Зміни до чинного законодавства у сфері насінництва і розсадництва

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області інформує, що у сфері насінництва і розсадництва внесено зміни до чинного законодавства. Так, прийнятий 16.11.2022 року Закон України  № 2763-IX  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин та насінництва і розсадництва у відповідність із положеннями законодавства Європейського Союзу», вдосконалив законодавство у сфері охорони прав на сорти рослин, насінництва та розсадництва і наблизив його до норм Європейського Союзу. А, згідно з доповненнями до ст.28 Закону України  «Про насіння та садивний матеріал», значно збільшаться штрафи за умисне виробництво, пакування фальсифікованого насіння та/або садивного матеріалу з метою продажу та використання торгівельної марки, яка зовнішньо нагадує торгівельну марку іншого виробника - маркування. Фальсифіковане насіння та/або садивний матеріал – це насіння та/або садивний матеріал, у маркуванні або пакуванні якого неправомірно використано торговельну марку, інше індивідуалізуюче позначення, зовнішнє оформлення пакування іншого виробника та/або які поширюються з неправдивою інформацією щодо сортових та/або посівних якостей насіння та/або садивного матеріалу.

10:07 27.03.2023

Увага!Перехід на літній час

Увага!Перехід на літній час

Навесні, о третій годині ночі, Україна переходить на літній час, і всі годинники в країні переводяться на годину вперед. У 2023 році перехід на літній час відбудеться 26 березня о 03:00. На роботу доведеться вставати на годину раніше, але завдяки збільшенню світлового дня процес пробудження зазвичай проходить легше.

11:33 24.03.2023

На Буковині 183 пропозиції роботи із оплатою понад 10 тис.грн

На Буковині 183 пропозиції роботи із оплатою понад 10 тис.грн

У базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості зареєстровано понад 400 пропозицій роботи. На 183 пропозиції роботи заробітна плата складає  понад 10 тис.грн. На 11 пропозицій роботи – заробітна плата понад 20 тис.грн, одна пропозиція роботи – 50 тис.грн.

10:28 24.03.2023

Оголошено конкурс для молодих майстрів народного мистецтва на здобуття стипендій Президента України

Оголошено конкурс для молодих майстрів народного мистецтва на здобуття стипендій Президента України

Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти оголосило прийом конкурсних пропозицій на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2023 рік. Пропозиції вносяться обласними, Київською міською державною адміністрацією, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національною спілкою майстрів народного мистецтва України, іншими творчими спілками, громадськими організаціями у сфері культури, закладами культури і закладами освіти сфери культури. На здобуття стипендії можуть претендувати громадяни України – майстри народного мистецтва, віком від 14 до 35 років. Документи на здобуття стипендій подаються до 15 травня 2023 року на електронну пошту n.bielousova@arts.org.ua, а саме:

12:36 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь