A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Збор для ЗСУ

Збор для ЗСУ

Ми, дружини, діти, батьки військовослужбовців 107 бригади Чернівецької тероборони звертаємось до усіх небайдужих, а особливо до мешканців Буковини з проханням допомогти зі збором коштів для наших захисників, які наразі боронять нашу державу у зоні бойових дій.

16:51 03.01.2024

Повідомлення для інформування громадськості

Повідомлення для інформування громадськості

Повідомлення для інформування громадськості   Актуальні цифри згідно Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що 05.12.2023 в офіційному виданні «Голос України» № 46 опубліковано Закон України від 09 листопада 2023 року № 3460-IX «Про Державний бюджет України на 2024 рік» (далі – Закон № 3460), який набере чинності з 01.01.2024.

08:58 03.01.2024

З новим 2024 роком

З новим 2024 роком

До Святих Зимових Свят і Чарівного Різдва дозвольте побажати всім вам добрі думки та розділити з вами радість прабатьківської віри, яка нас об’єднує та тримає. Різдво Христове – це нагода щастя і духовних переживань для кожного з нас. Хочу подякувати всім за можливість прожити мирні дні і спокійні ночі. Від усіх і від себе вклоняюся родинам і рідним наших воїнів, усім, хто є і тих, кого вже немає з нами. Дякуємо Вам з безмежною вдячністю і любов'ю. 2023 рік був важким для всіх. З Божою допомогою та воїнами, які на передовій захищають нас, зустрічаємо Новий 2024 рік з надією на Рік миру та спокою на всій землі, з надією, що кожен син, брат, друг, житель села повернувся до родини та дому. Всі ми сподіваємося, що 2024 рік буде благодатним, він подарує нам процвітання, благополуччя, прекрасні досягнення та здійснення не лише бажань, а й мрій. Нехай радість і святість цих чудових зимових днів, в яких лунають колядки і побажання, несуть дух свята через мир і емоції Різдва через любов. З нагоди зимових свят – Різдва Христового та Нового 2024 року шлю Вам найщиріші вітання з побажанням міцного здоров’я та миру у колі ваших близьких. З Різдвом Христовим усіх!

18:48 29.12.2023

11 грудня 2023 року у Валякузьминській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Героя ЗСУ - Зав’ялова Сергія Вікторовича  (15.02.1978- 19.02.2023 рр.)

11 грудня 2023 року у Валякузьминській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Героя ЗСУ - Зав’ялова Сергія Вікторовича (15.02.1978- 19.02.2023 рр.)

Людина жива доти, доки про неї пам’ятають. Тому, ми маємо передати спогади про наших Захисників та їх подвиги майбутнім поколінням, навчити їх цінувати те, що вони мають боротися за краще майбутнє, за свою долю. 11 грудня 2023 року у Валякузьминській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Героя ЗСУ - Зав’ялова Сергія Вікторовича ( 15.02.1978- 19.02.2023 рр.) бойового медика , який загинув у Донецькій області за Україну . Відкриття меморіальної дошки – це щира подяка справжньому патріоту, який боровся за цілісність України, мир, спокій на рідній землі. Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано тітці Захисника - пані Марині. Із словами вдячності та шани звернувся і голова Волоківської ТГ Глопіна Валентин Іванович та представник Глибоцького РТЦК лейтенант Веклич. Меморіальну дошку було освячено отцем Дмитрієм.  На прикладі таких Героїв зростає наше покоління – на патріотизмі, прагненні української нації до свободи та самовизначення. Вічна слава та пам’ять Герою!

15:20 11.12.2023

Пам’ятаємо! Шануємо!

Пам’ятаємо! Шануємо!

За Указом Президента України нагороджено Героя с. Валя Кузьмина Зав'ялова Сергія Вікторовича Ордером "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно). Щирі співчуття сім’ї загиблого та вічна Слава йому!Завялов Сергій Вікторович народився в місті Чернівці 15 лютого 1978 року в сім"ї Артемкова  Віктора та Елеонори Георгіївни. Ще у дошкільному віці  сім"я переїхала на постійне місце проживання до дідуся Георгія та бабусі Олени в наше мальовниче село Валя Кузьмина. Навчався у нашій Валякузьминської школі, після закінчення навчання в даній школі середню освіту здобув у Молодійській школі,там же закінчив школу ДОСАФ, де здобув професію автослесаря. Далі працював, одружився, коли розпочалися повномасштабні бойові дії, він добровільно пішов на курси парамедиків, з березня 2022 року рятував людські життя, в тих місцях куди його відправляли. У лютому 2023 року його направили на Бахмут, де він отримав важке поранення це сталося 7 лютого, лікування проводили в одній із Київських лікарень, нажаль рятуючи сотні  чужих життів, він віддав своє. Сергій більше піклувався про те, щоб комусь стати в нагоді, навіть розуміючи те, що сам постійно знаходиться у смертельній небезпеці.  Слава нашому односельчанину, який навіки залишиться в списках тих героїв, які виборювали  мирне існування нашої країни!

15:13 07.12.2023

Якщо ви стали жертвою чи свідком вчинення насильницьких дій – телефонуйте на «102»: буковинські поліцейські надають рекомендації, як не стати жертвою домашнього насильства

Якщо ви стали жертвою чи свідком вчинення насильницьких дій – телефонуйте на «102»: буковинські поліцейські надають рекомендації, як не стати жертвою домашнього насильства

Поліцейські продовжують запобігати та протидіяти випадкам насильства і нагадують: такі випадки не потрібно замовчувати, відповідні органи реагуватимуть у рамках чинного законодавства. Так, упродовж цього року до поліції Чернівецької області надійшло майже 8200 звернень про вчинення домашнього насильства. 

13:53 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь