Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

За сприяння програми U-LEAD з Європою було надано допомогу у вигляді санітарно — гігієнічних засобів

За сприяння програми U-LEAD з Європою було надано допомогу у вигляді санітарно — гігієнічних засобів

В рамках запобіганню поширення коронавірусу Covid-19,за допомогою міжнародного благодійного фонду Карітас України, та за сприяння програми U-LEAD з Європою було надано допомогу у вигляді санітарно — гігієнічних засобів для забезпечення медичних працівників Волоківської громади. Волоківська ОТГ висловлює щиру подяку всім хто долучився до цієї акції!

17:38 09.06.2020

Дякуємо!

Дякуємо!

Волоківська сільська рада ОТГ  дякує Міністерству соціальної політики України, Департаменту соціального захисту населення Чернівецької  обласної державної адміністрації, Глибоцькому територіальному центру  соціального обслуговування громадян (надання соціальних послуг) а також Національної мережі магазинів АТБ за допомогу у забезпеченні продуктовими наборами найбільш вразливих верств населення  нашої громади  у період карантину  у зв’язку з  коронавірусною інфекцією COVID -19 !

11:02 15.04.2020

Відеоуроки від податкової можна переглянути на ютуб-каналі ДПС

Відеоуроки від податкової можна переглянути на ютуб-каналі ДПС

Шановні буковинці! Відеоуроки від податкової можна переглянути на ютуб-каналі ДПС! Підписуйтеся ! Податкова продовжує серію відеоуроків, у яких роз'яснює, як правильно користуватися електронними сервісами.   Оформлення запиту щодо отримання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків:https://youtu.be/_SKY0auOjSk

09:30 03.04.2020

У Волоківській ОТГ почалась кампанія по збору продуктів...

У Волоківській ОТГ почалась кампанія по збору продуктів...

Сказати що  ми переживаємо важкий час? Більше того, ми зараз живемо в такий період  про який ніхто не міг подумати, часто люди  думають що ніяка біда що є  у світі  не торкнеться нас. Зараз саме час зупинитися, подумати про себе, подумати про своїх близьких, у боротьбі з хворобою вам не знадобиться нічого іншого як  просто  залишатися вдома, не дотримуйтесь правил карантину для держави чи поліції а дотримуйтесь для вашого добра і вашого здоров'я, тепер все залежить від вас. Зараз не кожна людина може дозволити собі придбати все необхідне, прекрасним прикладом для всіх є благодійники нашого села, поруч із церквою святого Миколая та магазин поруч із будинком молитви, який запропонував збирати продукти для людей які потребують, та роздати їх безкоштовно.Ми дякуємо їм та віримо що багато хто буде продовжувати це робити протягом усього періоду карантину. Бажаємо здоров’я!

12:57 30.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь