A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Робота під час військового стану

Робота під час військового стану

Грушівська гімназія (з дошкільним підрозділом) - філія ОЗО Волоківський ліцей Волоківської сільської ради не втратила свої кулінарні навики навіть під час війни. Кухарка, виховательки, помічниці вихователів та технічні працівниці закладу згуртувалися для спільної справи, а саме, підготували 100 півлітрових банок з голубцями для наших захисників, які обороняють нашу область. Дані банки були передані Національній гвардії України в м.Чернівці.

16:14 05.04.2022

Передача на передовій 2-х автомобілів

Передача на передовій 2-х автомобілів

Сьогодні 22.03.2022 року від Волоківської громади було передано два автомобіля для потреб військовим на передовій. Висловлюємо подяку мешканцям с. Волока та с. Грушівка які придбали за власні кошти один автомобіль та жителю с. Валя Кузьмина – Присяжнюку Анатолію Вікторовичу, що самостійно придбав також за валасні кошти другий автомобіль. Окрему вдячність висловлюємо механікам, що власним трудом та матеріалами довели ці автомобілі у справному бойовому стані.

14:55 22.03.2022

Починається формування батальйонів територіальної оборони

Починається формування батальйонів територіальної оборони

Шановні мешканці нашої громади, у зв’язку з тим що на території України запроваджено військовий стан, починається формування батальйонів територіальної оборони, просимо осіб які бажають увійти до складу батальйонів територіальної оборони звернутись до Волоківської сільської ради.

17:32 24.02.2022

Звернення голови Волоківської сільської ради до мешканців громади

Звернення голови Волоківської сільської ради до мешканців громади

Шановні мешканці Волоківської громади, наразі Україна проходить важкий час.  У зв'язку з ведення військового стану по всій території України, прошу всіх Вас зберігати спокій та не піддаватися паніці. Ніхто не може сказати що чекає нас в майбутньому, але ми з Вами в будь-якому випадку повинні оберігати нашу країну, людські та християнські цінності. Переконливо просимо всіх Вас зберігати спокій і мир в нашім серцях та молитися за мир в Україні та у всьому світі.  Просимо Вас утриматись від необдуманих дій та по можливості залишатись вдома. Школи та садочки переходять на дистанційне навчання. Сільська рада та старостати переходять у цілодобовий режим роботи.

17:30 24.02.2022

Запроваджено надзвичайний стан

Запроваджено надзвичайний стан

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки і оборони України, під час якого було ухвалено рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває Операція об’єднаних сил.

15:53 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь