A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Увага, прохання про допомогу!

Увага, прохання про допомогу!

Шановні мешканці Волоківської громади! У зв'язку з екологічною катастрофою внаслідок терористичного акту з боку росії мешканці затоплених регіонів потребують Вашої допомоги у вигляді  продуктів харчування та бутильованої питної води. У зв'язку з цим організовані пункти збору гуманітарної допомоги в Волоківській територіальні громаді: с. Волока вул.В.Александрі 51-А (приміщення сілської ради) с. Валя Кузьмина , вул. Головна 222 (приміщення старостату) с. Круп'янське, вул.Садова 4  (приміщення старостату) Дякуємо за порозуміння та активність!

09:31 08.06.2023

Про набір на службу  ДСНС України у Чернівецькій област

Про набір на службу ДСНС України у Чернівецькій област

Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області запрошує на службу на посади сапера та водія-сапера. Вимоги до кандидатів: бути фізично і психологічно здоровими (для водія-сапера необхідне посвідчення водія категорії “С”). Вимоги до освіти: повна загальна середня. Після прийому на службу відбудеться направлення до профільного навчального закладу для здобуття професії “Сапер розмінування” (термін навчання - 1 місяць (безкоштовно). Для прийому на роботу потрібно надати: - довідку з відділу інформаційних технологій МВС (м. Чернівці, вул. Руська, 248м) або витяг з інформаційно-аналітичної системи МВС; - характеристику з місця постійного проживання; - характеристики з попередніх місць роботи чи навчання за останні три роки; - військовий квиток; - трудову книжку. Кандидат на роботу: - проходить психологічний відбір в Головному управлінні ДСНС України у Чернівецькій області; - проходить лікарсько-експертну комісію Головного управління ДСНС України у Вінницькій області; - здає заліки із фізичної підготовки; - заповнює декларацію кандидата на посаду за минулий рік на сайті НАЗК. Держава гарантує та надає: - повний соціальний захист;

10:42 07.06.2023

Платіжна безпека: основні поради

Платіжна безпека: основні поради

Не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та контролюйте рух коштів на рахунку. Банк по телефону може запитати перші 6 та останні 4 цифри платіжної картки. Для отримання платежу на картку достатньо повідомити лише16-значний номер картки.

10:52 05.06.2023

«Гордімося, друзі, що ми українці»

«Гордімося, друзі, що ми українці»

Неймовірний концерт у патріотичному дусі відбувся у Волоківській громаді, адже до Волоки з благодійною концертною програмою «Гордімося, друзі, що ми українці» завітав заслужений артист України, співак і волонтер Буковини - Святослав Край. Благодійний концерт був проведений у Будинку культури с. Волока на підтримку ЗСУ. На цьому концерті були присутні учні ОЗО «Волоківський ліцей» та його філій, вчителі, а також представники сільської ради.

09:10 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь