A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Волоківська сільська рада вирішила створити Молодіжну раду при Волоківський сільській раді

З метою активізації участі молоді у соціальному, культурному та громадському житті Волоківської сільської територіальної громади, формування її активної суспільно-відповідальної позиції, залучення молоді до вирішення проблем територіальної громади, керуючись  Законом України «Про основні засади молодіжної політики», Законом України «Про дитячі та молодіжні громадські організації», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», враховуючи рекомендації  постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, гуманітарних питань та регламенту, Волоківська сільська рада вирішила створити Молодіжну раду при Волоківський сільській раді.

09:37 26.10.2023

Волоківська сільська рада щиро дякує Генеральному директору ТОВ "Ромстал Україна" Василю ОНОФРЕЙЧУКУ за надану нам своєчасну та необхідну допомогу

               Волоківська сільська рада щиро дякує Генеральному директору  ТОВ "Ромстал Україна" Василю ОНОФРЕЙЧУКУ  за надану нам своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих хто її потребує, а всіляко намагаєтеся  внести частку своєї душі і праці у спільну мету – задля майбутнього наших дітей та створення всіх необхідних умов для їхнього розвитку, навчання та перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково!

09:49 08.09.2023

Благодійна акція "Збери дитину до школи"

Служба у справах дітей Волоківської сільської ради разом із ювенальною поліцією та поліцейським офіцером громади  29.08.2023 року провели обстеження умов проживання дітей у сімʼях, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та готовність дітей до нового навчального року. З батьками/законними представниками проведені індивідуально-профілактичні бесіди щодо відповідальності за незалежне виконання батьківських обовʼязків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.   Восьми дітям було видано шкільні рюкзаки укомплектовані зі шкільним приладдям. Для десять дітей 1-4 класів видано комплекти з шкільним приладдям.

13:26 01.09.2023

25 липня 2023 року у ОЗО Волоківському ліцею відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Варварича Івана Миколайовича

Час, немов перевіряючи на міцність, піддає нас новим і новим випробуванням. Немає нічого важливішого, ніж життя людини, а життя, яке віддане за свою Батьківщину, набуває величного сенсу. На Сході України гримлять вибухи й свистять кулі. Страшна звістка стукає у двері, викликаючи розпач і невгамовний біль у душах рідних та близьких, серця справжніх героїв завмирають, завмирають, як сама Україна, яка занурилася в жалобі за своїх синів.

09:46 26.07.2023

Здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики сказу – здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин Держпродспоживслужбою розроблено матеріали для інформаційної кампанії «Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу», які доступні для ознайомлення за посиланням: https://bit.ly/3P3B9M0. Також за цим посиланням доступний перелік установ для здійснення вакцинації тварин проти сказу із застосуванням безкоштовної вакцини.

09:38 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь