A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Увага!!! Африканська чума!!!

Дата: 02.02.2023 09:20
Кількість переглядів: 393

Проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чернівецькій районній військовій адміністрації під головуванням заступника начальника РВА Каріни Поп. 
❗️На порядку денному присутні розглянули питання про підтвердження захворювання на африканську чуму свиней у 3 диких кабанів, які загинули в Валякузьмінському лісництві.
🔻За підсумками засідання ДНПК прийняті необхідні рішення та визначено завдання відповідним службам району, що спрямовані на ліквідацію, профілактику та недопущення розповсюдження збудника африканської чуми свиней. Оскільки Волоківська ТГ  (с. Волока, с. Валя Кузьмина, с. Грушівка та с. Круп’янск) знаходиться у 10-и кілометровій зоні просимо буди обачними та слідкувати за здоров’ям ваших свиней , Африканська чума розповсюджується серед дикої та світської тварини. У разі виявлення захворюваності серед домашньої свині просимо негайно звернутись до сільської ради.Фото без описуНа зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь