Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Волока — футбольний лідер Буковини

Дата: 14.11.2022 13:59
Кількість переглядів: 261

Цього сезону волоківська футбольна команда здобула 9 перемог у 9 зіграних іграх чемпіонату області, до чого додається також успішна участь у Кубку України між аматорськими командами. Майже всі знають, що буковинське село Волока має відомі футбольні традиції. Свідченням заслуг волоківських майстрів круглого м’яча є численні виступи на змаганнях районного, обласного та всеукраїнського рівнів.

 

Цьогоріч місцева команда вже традиційно бере участь у Чемпіонаті Чернівецької області з футболу в найсильнішій лізі — Суперлізі, у суперниках якого має ще кілька районних команд (ФК «Кам'янка», ФК «Луковиця» та СКЖ Глибока. ), але і з районів Новоселица (ФК «Махала» та ФК «Боян»), Кіцмань (ФК «Брусниця»), плюс чернівецькі команди ФК «Фазенда», ФК «Садагура-Чорнівка» та ФК «Воля».
Наразі ж Суперліга, яка стартувала на початку вересня, вийшла на екватор, тобто зіграно рівно половину матчів, передбачених розкладом змагань — туру. Безсумнівним лідером є команда з Волоки, яка має справді вражаючий успіх — дев’ять перемог у дев’яти матчах, перемігши ФК «Луко» Луковиця (4:1), ФК «Боян» (3:2), СКЖ Глибока (12:0), ФК «Фазенда» Чернівці (2:1), ФК «Брусниця» (4:0), ФК «Воля» Чернівці (5:0), ФК «Кам’янка» (5:1), ФК «Махала» (1:0) та ФК «Садагура-Чорнівка» (1:0).
У підсумку ФК «Волока» набрала 27 очок із максимально можливої ​​кількості, закинувши 37 м’ячів і пропустивши лише 5. Найближчого послідовника — чернівецьку «Фазенду» — Волока випереджає на п'ять очок.
Бажаємо нашим спортсменам і надалі гарних перемог і вражаючих успіхів!

Джерело за посиланням

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь