A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вельмишановний Валентине Івановичу!

Вельмишановний Валентине Івановичу!

В зв’язку із першим 40-літтям хочемо відзначити, що бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Ви справжній талант і професіонал своєї справи. Всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Бажаємо Вам творчих успіхів та кар’єрного росту, сімейного благополуччя та звичайного людського щастя.

15:10 27.03.2017

Час змін ТВА 22.03.2017 Ярослав Курко

Час змін ТВА 22.03.2017 Ярослав Курко

.…децентралізація і утворення нових об»єднаних територіальних громад – це декомунізація влади на місцевому рівні, це goodbuy Радянська Буковина і Радянська Україна, це перехід до європейських стандартів і способу життя розповів в програмі «Час Змін» на Телеканалі «ТВА» заступник голови Волоківської ОТГ по виконавчій роботі – Ярослав Курко.

12:34 23.03.2017

Глибоцький районний сектор з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Глибоцький районний сектор з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Повідомляємо, що з 01 січня 2017 року Глибоцький районний сектор кримінально-виконавчої інспекції Відділу пенітенціарної служби України в Чернівецькій області перейменовано на Глибоцький районний сектор з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

10:00 13.03.2017

ГАХ СКАЗАВ - СЛУЖБА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ЗРОБИЛА...

ГАХ СКАЗАВ - СЛУЖБА АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ЗРОБИЛА...

Якщо на більшості місцевих доріг одночасно із снігом зійшли й залишки асфальтного покриття то на мосту дороги загального користування обласного значення Волока-Грушівка окрім ям і вибоїн, що ведуть до створення аварійних ситуацій на багатьох участках дороги через відсутність належного водовідведення утворились дві наскрізні вибоїни –ями діаметром 0,5 м на відстані 2.5-3.0 м одна від другої по всій товщині поверхні моста, що вело до їх розширення і створення загрози аварійних ситуацій, можливого пошкодження транспортних засобів, включаючи загрозу життю громадян. З огляду на все вищевикладене сільський голова Волоцької ОТГ В.Глопіна звернувся з проханням до керівництва служби автомобільних доріг області в якнайкоротший термін ліквідувати дві ями-вибоїни , як такі, що сприяють створенню аварійних ситуацій і загрожують життю громадян. Вже в понеділок 6 березня нам повідомили, що ями-вибоїни засипані, а поверхневий ремонт дороги (завезення щебеню, підсипка і розрівняння дороги) на особливо небезпечних і аварійних участках дороги і, навіть, часткове ямкове асфальтування за посильної участі у фінансуванні ремонтних робіт з боку ОТГ буде розпочато в другій половині березня, як тільки дозволять погодні умови.

16:42 09.03.2017

ПРЕДСТАВНИКИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВОЛОЦЬКОЇ ОТГ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТТЯХ З ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

ПРЕДСТАВНИКИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВОЛОЦЬКОЇ ОТГ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТТЯХ З ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Згідно розпорядження голови Чернівецької обласної державної адміністрації від 24 січня 2017 року № 27-р, впродовж 24-25 лютого 2017 року на базі військового полігону «Прибан» військової частини В 0377, проведено «Єдиний всеукраїнський стрілецький день» з військовозобов’язаними загонів оборони Глибоцького, Сторожинецького та Герцаївського районів.

08:28 27.02.2017

Зустріч випускників це завжди хвилююча і святкова подія

Зустріч випускників це завжди хвилююча і святкова подія

 У Волоківській середній школі ось уже багато років не порушується давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на зустріч у стінах рідної школи. Радість для колишніх учнів, що вони на деякий час знову «можуть повернуться» у роки своєї юності, у рідну школу. На зустрічі, яка відбулась 5 лютого 2017 р.,  прибули випускники різних професій, але усіх їх єднає почуття любові до рідної школи, яка збирає у своє коло тих, хто отримав тут путівку у життя. У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у спортивному залі колишні випускники, а тепер лікарі, вчителі, дизайнери-модельєри, інженери, юристи, будівельники, водії, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи. Ця зустріч принесла радість і допомогла пригадати ті часи, коли випускники 1997 та 2007 років почули свій перший дзвінок, познайомилися з першою вчителькою, мали перші успіхи і невдачі, і навіть те перше кохання, яке вогником зігрівало юні серця.

21:39 07.02.2017

Виїзний семінар

Виїзний семінар

17 січня 2017 року, у Волоці відбулось чергове виїзне засідання асоціації “Агенція розвитку громад Буковини”. Господарі ділились своїми здобутками за рік роботи, яких немало. Однак не обминули в розмові і проблем та викликів, які наразі постають перед громадами. Обговорили питання протипожежної безпеки, підготовки спільних проектних заявок. В ході засідання було підписано звернення до Прем’єр-Міністра України щодо вирішення нагальних питань, яке стало логічним продовженням резолюції Форуму об’єднаних громад. Громади очікують реальних реформ, а не їх імітації, і виважених законів та підзаконних нормативно-правових актів від центральної влади.

21:52 17.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь