A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу.

Дата: 07.02.2017 21:39
Кількість переглядів: 2758

 У Волоківській середній школі ось уже багато років не порушується давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на зустріч у стінах рідної школи. Радість для колишніх учнів, що вони на деякий час знову «можуть повернуться» у роки своєї юності, у рідну школу. На зустрічі, яка відбулась 5 лютого 2017 р.,  прибули випускники різних професій, але усіх їх єднає почуття любові до рідної школи, яка збирає у своє коло тих, хто отримав тут путівку у життя. У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у спортивному залі колишні випускники, а тепер лікарі, вчителі, дизайнери-модельєри, інженери, юристи, будівельники, водії, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи. Ця зустріч принесла радість і допомогла пригадати ті часи, коли випускники 1997 та 2007 років почули свій перший дзвінок, познайомилися з першою вчителькою, мали перші успіхи і невдачі, і навіть те перше кохання, яке вогником зігрівало юні серця.

Між імпровізованими уроками, веселими змаганнями, звичайно були і "запальні перерви".  Перед гостями виступали юні артисти та шкільний ансамбль. Готуючись до свята, учні 11 класу провели «таємну шпигунську» пошукову роботу, зібрали велику кількість фото матеріалів, для інтерактивної презентації «Сторінками шкільного фотоальбому». Приємний сюрприз мав успіх. Випускники всіх поколінь побачили чудові фотокартки свого перебування в школі, адже пройшло вже 20 та 10 років, як вони покинули поріг рідної школи.

Зустріч із шкільним минулим, це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, події, поїздки та екскурсії разом із класом. Випускники поділилися своїми думками, побажаннями, та всі були згідні з думкою про те, що дуже приємно повернутися в стіни рідної школи, у шкільні часи, у дитинство.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь