A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

«Село на нашій Україні – неначе писанка…»

Дата: 19.04.2017 17:43
Кількість переглядів: 655

У Чернівцях у обласному музеї архітектури та побуту відбулося мистецьке фольклорно-етнографічне свято «Христос Воскрес! Воскресне Україна», котре уже за доброю традицією збирає гостей з усієї Буковини на спільне свято народного звичаю.

У рамках свята буковинці отримали нагоду оцінити виступи фольклорних колективів та майстрів народної творчості з усіх районів області та міста Чернівців.

Вперше цього року взяла участь і наша громада – презентувала багату і різноманітну програму, з різними вокальними і танцювальними номерами. У рамках заходу відбулася соціально-культурна акція «Село на нашій Україні – неначе писанка…», під час якої, аматорські колективи народної творчості, майстри народного мистецтва, представники культурологічних товариств та християнських церков Волоківської об’єднаної територіальної громади (села Волока, Грушівка, Валя Кузьмина) Глибоцького району презентували свою малу батьківщину. Волоківська ОТГ була дуже гарно презентована з культурної точки зори – національні костюми, обряди, та смачна кухня, та наш головний скарб – наші ансамблі танцю та музичний оркестр.

Велика подяка усім учасникам та небайдужим громадянам наших сіл які підтримали та об’єднали свої зусилля заради презентації нашої громади, яка пройшла успішно тільки завдяки вашої допомоги та участі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь