A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Волоківська громада за чисте довкілля !!!

Дата: 28.04.2021 11:01
Кількість переглядів: 3416

Третя субота квітня - Всеукраїнський День Довкілля.
Щорічно, починаючи з 1999 року, Україна відзначає цю важливу подію. Дуже символічно, що тоді, ще далекого 1998 року, саме весна надихнула на започаткування такого важливого дня, такої необхідної акції ,,Дерево-Життя". Бо лише весна пробуджує природу, пробуджує нас до життя, показує, яка прекрасна й тендітна наша природа, і вона потребує нашого захисту. 
Саме в цей день громади, громадські організації, освітні заклади та всі небайдужі й свідомі люди проводять різні заходи, що спрямовані на збереження довкілля, природи, на покращення стану навколишнього середовища.
Щороку Волоківська ТГ активно доєднується до відзначення цього важливого дня. Адже довкілля - це всі живі й неживі об'єкти, що природно існують на Землі, все, що нас оточує. Та, на жаль, саме ми, люди, найбільше йому шкодимо: від кинутого на землю папірця до величезних сміттєзвалищ, промислових комплексів, що забруднюють повітря, від зрубаного деревця до знищення лісів. Тому саме ми зобов'язані зробити все, щоб покращувати й зберігати природу.
Цьогоріч Волоківська громада заздалегідь розпочала підготовку до акції ,, Дерево-Життя". Ми разом вже зробили багато важливих справ:
-(droplet) очистили водні джерела й береги річок від сміттєвих забруднень;
 - (sprout) висадили багато нових дерев;
 - (flower) посадили велику кількість квітів на території сіл;
- (clover) озеленили й облагородили території громади;
- (earth) прибрали й очистили кладовища й придорожні ділянки.
До акції долучились також наші школярі, які разом з батьками активно саджали дерева, висаджували квіти, прибирали садки, докладали всіх зусиль, щоб наша земля зазеленіла й розцвіла різними барвами.
Дякуємо всім небайдужим за те, що були разом з нами, що допомагали й працювали пліч-о-пліч. Лише спільними зусиллями ми збережемо нашу природу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь