A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Служба зайнятості

Дата: 27.04.2021 10:31
Кількість переглядів: 3420

Цьогоріч 11737 осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості

 

Впродовж січня березня 2021 року соціальними послугами Чернівецької обласної служби зайнятості скористалися 11737 безробітних. Також  975 осіб, що не мали статусу безробітного, звернулися по допомогу у пошуку роботи, з них 296  – працевлаштували.

За три місяці поточного року за сприяння служби зайнятості отримали роботу 1140 осіб, на нові робочі місця з компенсацією витрат у розмірі єдиного соціального внеску роботодавцю працевлаштували 10 безробітних.

 

  • Щомісячну компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування при працевлаштуванні зареєстрованих безробітних на нові робочі місця строком не менше, ніж на два роки, за направленням центру зайнятості передбачає Закон України «Про зайнятість населення». Фінансова підтримка, яку пропонує держава у випадку створення нових робочих місць, є стимулом для роботодавців, – зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

         

Загалом 674 підприємства, установи та організації області  впродовж січняберезня 2021 року подали інформацію про 2219 вільних посад. Середній розмір заробітної плати у вакансіях склав 7157 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь