A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Одночасно із снігом зійшли й...

Дата: 09.03.2017 16:42
Кількість переглядів: 532

Якщо на більшості місцевих доріг одночасно із снігом зійшли й залишки асфальтного покриття то на мосту дороги загального користування обласного значення Волока-Грушівка окрім ям і вибоїн, що ведуть до створення аварійних ситуацій на багатьох участках дороги через відсутність належного водовідведення утворились дві наскрізні вибоїни –ями діаметром 0,5 м на відстані 2.5-3.0 м одна від другої по всій товщині поверхні моста, що вело до їх розширення і створення загрози аварійних ситуацій, можливого пошкодження транспортних засобів, включаючи загрозу життю громадян.
З огляду на все вищевикладене сільський голова Волоцької ОТГ В.Глопіна звернувся з проханням до керівництва служби автомобільних доріг області в якнайкоротший термін ліквідувати дві ями-вибоїни , як такі, що сприяють створенню аварійних ситуацій і загрожують життю громадян. Вже в понеділок 6 березня нам повідомили, що ями-вибоїни засипані, а поверхневий ремонт дороги (завезення щебеню, підсипка і розрівняння дороги) на особливо небезпечних і аварійних участках дороги і, навіть, часткове ямкове асфальтування за посильної участі у фінансуванні ремонтних робіт з боку ОТГ буде розпочато в другій половині березня, як тільки дозволять погодні умови.

P. S.: Особлива вдячність Гаврилову Валентину Григоровичу за виїзд на аварійну ділянку дороги і особисту участь-переймання у вирішенні наших дорожно-наболілих проблем.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь