A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Царівна української літератури…

Дата: 03.12.2018 10:46
Кількість переглядів: 356

Ольга Кобилянська належить до тих митців, хто своєю творчістю увійшов в скарбницю української літератури назавжди. Письменниця недаремно займає місце одного з перших українських авторів-модерністів, художні здобутки якого засвідчили європейський рівень української літератури кінця XIX - початку XX ст. Прихід в українську літературу талановитої письменниці був своєрідним подвигом її високого духу. 27 листопада в Грушівському НВК  відзначили 155-ту річницю від дня народження відомої української письменниці та громадської діячки Ольги Юліанівни Кобилянської.

Вчителем  української мови та літератури Оленюком В.О. був проведений єдиний урок для учнів 8-9 класів на тему: «Славна дочка Буковини», на якому всі присутні учні долучилися до прекрасного  світу творчості Ольги Кобилянської.

Вчителька української мови та літератури Онофрейчук Д.Г. організували спільно з учнями 6-го класу тематичну книжкову виставку творів «Ольга Кобилянська – царівна української літератури». Дану виставку мали змогу оглянути всі учні закладу, осмисливши велике значення даної письменниці для українського народу та для наших країв.



Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь