A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

"Згадайте нас - бо ми колись жили..."

Дата: 27.11.2018 20:19
Кількість переглядів: 381

23 листопада у Грушівському НВК відбулись тематичні заходи щодо вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років, метою яких було формування в учнів щирих людських почуттів, співчуття до трагічної долі українського народу, громадянської відповідальності за його майбутнє.

Учні 8-9 класів взяли участь в уроці-реквіємі «Згадайте нас, бо ми колись жили». Увазі учнів було запропоновано перегляд документального відео зі спогадами очевидців страшного, що дало змогу унаочнити жорстокі факти із життя українського народу у 1932-1933 роках. В уяві кожного постали жахливі картини знущання над українцями: опухлі і замучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі. У ході заходу учитель української мови та літератури Оленюк В.О. розповів учням про зловісний закон «П'яти колосків».

У 5-му класі вчитель румунської мови та літератури Галушка Ж.І. провела диктант на тему «Страшний голод», метою якого стало виховання співчуття, людяності, громадянських якостей в учнів.

Проведення даних заходів спонукає до осмислення свого життя, прагнення вивчати історію українського народу, своєї країни та належне вшанування пам’яті безвинно замучених голодом людей…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь