A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

День Гідності і Свободи у Валякузьминській ЗОШ

Дата: 23.11.2018 20:02
Кількість переглядів: 249

20 листопада 2018 року у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів до Дня Гідності і Свободи було проведено тематичну лінійку, яка була присвячена даній темі. Метою заходу було формування у вихованців почуття патріотизму, яке включає в собі такі базові складники як любов до Батьківщини, народу, діяльнісна відданість їм, суспільно значуща спрямованість діяльності людини, гуманістична моральність, готовність до самопожертви, почуття власної гідності. В межах заходу було надано об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття.
Класним керівником 6 класу Сусак Людмилою Іванівною був проведений виховний захід на тему : « Україна - територія гідності та свободи». Також учні мали змогу переглянути фільм « Зима , що нас змінила»

23 листопада також в нашій школі педагогом - організатором Загарюк- Дамян К. С. було проведено лінійку вшанування пам’яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 рр.
Тематично оформлений стіл (на чорній тканині розламана хлібина, композиція із колосків та свічок, тематична папка із інформацією про Голодомор. В уяві кожного постали жахливі картини знущання над українцями, опухлі і змучені від голоду діти, дорослі, люди похилого віку. Вчителями було зачитано уривки зі спогадів очевидців, у яких йшлося про те як відбувалася колективізація, вивезення зерна і їжі за кордон.
В кожному класі проводилась інформаційна хвилина представниками учнівського самоврядування , які закликали всіх присутніх учнів та вчителів пом’янути жертв голодомору хвилиною мовчання.
Класними керівниками проводились години спілкування «Це остання хлібина, остання…». Вони запам’ятаються усім завдяки тим емоціям суму, жалю і співпереживання, які вчувалися у кожному слові чи русі однолітків, вчителів.
Шкільна бібліотека не залишилася осторонь виховних заходів: бібліотекар школи
Котик Д. І. організувала книжкову виставку на тему «Голодомор – геноцид української нації».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь