A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Посвята в старшокласники у Валякузьминський ЗОШ

Дата: 20.11.2018 11:00
Кількість переглядів: 690

Традиційним  стало у Валякузьминський ЗОШ проведення посвяти в старшокласники. Це дає можливість дітям проявити свою творчість, свій талант, довести, що вони заслуговують звання „Старшокласник”.

Минулого тижня шкільна родина Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів прийняла в свої ряди старшокласників – учнів 9- ого класу на чолі з їхнім улюбленим класним керівником Котик Домнікою Іллівною. З нагоди цієї події у школі відбувся вечір «Посвята в старшокласники».

Команда учнів 9 класу вміло виконували пісні та проходили випробування. Дев’ятикласники виявилися надзвичайно ерудованими, кмітливими, артистичними де продемонстрували свої вміння у різних конкурсах. Неабиякого враження залишилось у пам`яті учнів від конкурсу « Створи мумію», де змагались пари із 8 та 9 класу, де перемогу отримали Богданюк Олег та Стрілецька Юлія.

Урочиста частина свята завершилась клятвою старшокласників , та цікавим ритуалом бурякопомазування. Але сюрприз на цьому не завершився , голова учнівського самоврядування Штефанович Олександр зібрав за всі роки « шкільні сльози», яких треба були випити , щоб більше сліз в житті не траплялось . Тож бажаємо новим «Старшокласникам» бути гідними цього почесного звання, стояти на захисті інтересів школи та шкільної громадськості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь