A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ФОРУМ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 31.10.2018 22:06
Кількість переглядів: 310

«Немає щастя без свободи,
свободи – без самоврядування,
самоврядування – без конституційності,
конституційності – без моралі,
й жодного з цих великих благ –
без сталості і ладу». 

Клінтон Росистор


            31.10.2018 р. на базі Управління освіти Глибоцькоі РДА був проведений форум учнівського самоврядування «Лідер». Форум розпочав начальник управління освіти Глибоцькоі РДА Барарюк Василь Іванович, який звернувся до лідерів учнівського самоврядування із промовою про важливість їхньої місії в школі, про актуальність в даний час, акцентував на тому, що не сумнівається, що серед цих лідерів в майбутньому професійні лікарі, депутати, вчителі, а можливо й навіть президенти, адже організаторські здібності та лідерство яскраво можна проявити саме в роботі учнівському самоврядуванні.
            На сьогоднішньому форумі роботу учнівського самоврядування мала можливість представити учениця 9 класуВалякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. - Стрілецька Юлія, яка є заступником голови учкому. Напрямок роботи було взято звіт «комісії культури та дозвілля».
            Методист виховної роботи Щур Руслан Васильович, зацікавив лідерів та координаторів учнівського самоврядування новими методами роботи в майбутньому та обмін досвідом в соцмережах. Цікава дискусія відбувалася із Дячук Юлією Дмитрівною - начальником відділу виховної роботи позашкільної освіти молоді та спорту, яка зацікавила темою «Медіаосвіти та медіаграмотності».
            Завдання учнівського самоврядування розширити діапазону діяльності дорослих і дітей – членів єдиного колективу, можливостей для їхньої співдружності, творчого пошуку і ініціативи, засіб навчитися жити і працювати за законами демократичного суспільства.

Фото без опису+Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь