A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ВІДЗНАЧЕННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ФАШИЗМУ

Дата: 31.10.2018 11:39
Кількість переглядів: 300

Протягом жовтня 2018 року в Грушівському НВК було проведено ряд заходів щодо відзначення пам’яті жертв фашизму, а саме: класні керівники провели годину історичної пам’яті «Зоряний вінок пам’яті» для учнів 5-9 класів. 

Акцію «Червоний мак – знак пам’яті полеглих у війні» провели учні 2-4 класів вшануванням хвилиною мовчання пам’яті загиблих від фашистських злодіянь у Другій Світовій війні. 

 25 жовтня 2018 року за круглим столом зустрілися учні 8-9 класів спільно з вчителем історії Вільчаком Д.Д., які обговорили питання про «Внесок України у боротьбу з фашизмом».

З 16 по 26 жовтня 2018 року у приміщенні шкільної бібліотеки Захарчук М.І., бібліотекар закладу, провела тематичний бібліографічний огляд «Про минуле для майбутнього».

Дані заходи сприяють вихованню в учнівської молоді почуття патріотизму, поваги до історичного минулого, утвердження в суспільстві політичної і громадської злагоди; виховання учнів у дусі рівноправності, поваги до людської гідності та Батьківщини, формування досвіду відстоювання власної позиції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь