A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Виробники весільної столиці Буковини – не пропустіть таку нагоду!

Дата: 29.10.2018 10:53
Кількість переглядів: 282

З 4 по 6 листопада 2018 року в київському виставковому центрі «Парковий» відбудеться унікальне в своєму роді захід: третя виставка весільних суконь EXPO Wedding Fashion Ukraine, яке збере під одним дахом кращих українських дизайнерів весільних суконь і покупців з усього світу.

На подіумі EXPO WFU18 будуть показані весільні сукні виготовлені з урахуванням запитів різних категорій кінцевого споживача: сегмент "висока мода", "люкс" і "мас-маркет". У кожному сегменті - багатий модельний ряд, відповідний актуальним модним трендам.

Унікальність EXPO Wedding Fashion Ukraine полягає в тому, що тут демонструються товари для наречених виключно українських торгових марок. Крім шоу-румів, торгові марки представляють свій продукт на шоу-показах.

На професійній виставці в Києві демонструються найкращі продукти українських весільних дизайнерів, які раз на рік збираються під одним дахом на платформі EXPO Wedding Fashion Ukraine. Різні торгові марки представляють консолідований український продукт, інтерес до якого зростає з кожним роком, - про що свідчить зростаюча кількість покупців, які відвідують виставку, два роки поспіль з понад 20 країн світу.

Виробники весільної столиці Буковини – не пропустіть таку нагоду!

Адрес: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16-А, Київ, Україна. Тел: +38(067) 233-87-41

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь