A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

У Волоківській ОТГ урочисто відкрили рух по капітально відремонтованому мосту

Дата: 26.10.2018 13:30
Кількість переглядів: 467

У селі Волока відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого моста через річку Бородач. Міст з’єднує центр села з його віддаленою частиною, на якій розташовано понад двадцять домогосподарств.

На відкриті були присутні: Народний депутат України Тіміш Григорій Іванович, голова районної ради Панчук Петро Володимирович, голова Волоківської ОТГ Глопіна Валентин Іванович, місцеві та районні депутати та інші високоповажні гості. Святковий молебень та благословіння переправи провів Протопоп Глибоцького району батюшка Іоан Горда.  

Жителі села Волока отримали такий чудовий подарунок завдяки співпраці Волоківської сільської ради яка виділила 350 тис. грн, та Басейновим управлінням водних ресурсів річок Прут та Сірет якій додав ще понад двісті тисяч гривень. Гарантом успішної реалізації цього проекту виступив Народний депутат України Тіміш Григорій Іванович, який давши обіцянку посприяти, довів справу до кінця. Також треба окремо подякувати керівництву та учням Волоківської ЗОШ, небайдужим мешканцям, сусідам за допомогу у реалізації цього потрібного громаді об’єкту.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь