A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Радість діткам - приклад іншим!

Дата: 15.10.2018 21:09
Кількість переглядів: 574

Справжній радісний подарунок отримали дітки у селі Валя Кузьмина по вулиці Клубній від батьків – новий ігровий майданчик,  оснащений гойдалками, іграшками та яскраво розмальований. Всі мешканці вулиці Клубна приклавши руки до руки, спільними зусиллями зібрали кошти, допомагали у роботі, хто чим міг. Майданчик оснащений і освітленням, і огорожою для безпеки дітей. Планують майбутньою весною ще озеленіти, посадити клумби.

Ідея створити цей майданчик з’явилась ще навесні, її підхопив районний депутат Тодосан Сергій Михайлович, та разом з Прокопчук Інною Олегівною, клопотали  для отримання земельної ділянки, та дозволів для її оснащення. Іграшки купували батьки, Прокопчук Інна та Лабік Ульяна.  Офіційне святкове відкриття майданчика відбулось на передодні до Дня Незалежності України, 23 серпня цього року. Були присутні багато гостей, голова ОТГ Глопіна Валентин Іванович, староста Джуряк Олександр Констянтинович , депутат місцевої ради Тихон Тетяна т.і.

Ось такий цінний приклад подали мешканці цієї вулиці всім іншим, коли об’єднавшись разом заради певної мети – можна отримати гарний результат і втіху від зробленого! Саме такі люди міняють країну на краще!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь