A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

Дата: 05.10.2018 12:16
Кількість переглядів: 322

За інформацією Украспром, розміщеною на їх сайті, фіто санітарні органи Індії прийняли рішення про відкриття власного ринку для українських яблук. Згідно з оприлюдненою інформацією, українські яблука врожаю-2018 вже можуть бути поставлені в Індію за умови дотримання встановлених фітосанітарних умов. Індійська сторона визначила особливі умови поставки українських яблук, зокрема, їх витримку до моменту відвантаження з України при температурі 0 ° протягом 13 днів, що має бути зазначено в фітосанітарному сертифікаті.

Відкриття ринку Індії для українських яблук - подія номер один не тільки для садівників, а й для України в цілому. Індія здатна повністю замінити російський ринок збуту, який був основним для українських яблук до 2014 року, а також призведе до необхідності поліпшити технології вирощування та зберігання, що не було потрібно для російського ринку, оскільки термін транспортування в Індію - близько місяця, - зазначив голова асоціації Укрсадпром Дмитро Крошка.

Крім того, на його думку, це призведе до розвитку морської логістики фруктів при експорті з України, дозволить істотно збільшити товарообіг між Україною та Індією, з огляду на обсяг і значно вищу вартість українських яблук у порівнянні, наприклад, з зерновими культурами, що експортуються до Індії.

Джерело інформації: http://ukrsadprom.org/blog/ukrayinski-yabluka-poyidut-v-indiyu/

Матеріал підготовлено в рамках реалізації проекту

ЄС M4EG «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь