A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Свято Останнього дзвоника у Волоківській ОТГ

Дата: 25.05.2018 16:19
Кількість переглядів: 511

Усміхається весело травень,

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібрались на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

Скільки різних свят пройде в шкільних родинах за час навчання учнів? Деякі з них промайнуть без уваги, з інших у пам’яті залишаються окремі фрагменти, і лише свято останнього дзвоника залишиться в пам’яті випускників та їх батьків назавжди.

Ось і завершився ще один навчальний рік. Школярів очікує літо. Для випускників настає дуже відповідальний момент – вибору подальшої освітньої кар’єри. Діти з батьками поспішають до школи. Всі учні, вчителі та батьки вийшли на урочисту лінійку, присвячену Останньому дзвонику. Всі радісні , крім випукного класу, для яких шкільний дзвоник продзвенить в останній раз. Випускниками також можна вважати і учнів 4-го класу. Вони переходять до старшої ланки та прощаються зі своєю першою вчителькою, мамою, другом.

Розпочалося наше свято о дев’ятій годині. Директор привітав випускників, побажав їм особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів: «Нехай знання, отримані в школі , неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин!». Привітали випускників чудовими рядками та маленькими подарунками і першокласники.

Зі сльозами на очах виступила класний керівник: « Я хочу побажати вам успіхів та наполегливості. Життя не завжди є справедливим, але якщо докладати зусилля – ви досягнете мети!».

Наступні слова пролунали з уст першої вчительки: « Усім хочу побажати Божого благословення, міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!».

Свято видалося надзвичайно гарним!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь