A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ У с. ВОЛОКА.

Дата: 21.05.2018 15:50
Кількість переглядів: 1072

19 травня 2018 р., у с. Волока відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри у футбол. 
    У заході взяли участь поважні гості: Народні депутати України Тіміш Григорій Іванович, Амельченко Василь Васильович, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Фіщук Олександр Георгійович, голова Чернівецької обласної ради Мунтян Іван Миколайович, голова районної держаної адміністрації Придій Георгій Васильович, голова районної ради Панчук Петро Володимирович, та інші високоповажні гості.

Жителі села Волока отримали такий чудовий подарунок завдяки фінансовій підтримці народного депутата України Тіміша Григорія Івановича, якій у співпраці з головою ОТГ Глопіною Валентином Іванович, заручившись підтримкою керівництва ОТГ, місцевих депутатів та підприємців, довів обіцянку, дану минулого року, до кінця.

Тепер дітки, що навчаються у спортивній школі та й дорослі активні шанувальники цього виду спорту, будуть мати змогу грати у футбол на новому красені стадіоні. Окрім слів привітань, юні спортсмени отримали у подарунок футбольні м’ячі.

Перерізання стрічки, слова привітання від поважних гостей, вручення юним спортсменам футбольних м’ячів та подяка від дітлахів – все це викликає надзвичайні емоції, бо за цим розвиток, за цим здорове майбутнє мешканців громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь