A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Дорогі жінки, любі наші матері!

Дата: 13.05.2018 23:09
Кількість переглядів: 454

Кожна друга неділя квітучого травня в українських родинах прославляється вшануванням Матері. Давайте ж привітаємо ту, котра дарувала нам життя, несла свою колискову ніжність і ласку, просить для нас щасливої долі у щирих молитвах. Вона – невичерпне джерело любові і мудрості. Вона любить нас такими, як ми є, незважаючи на вдачі і характери, радіє за наші життєві перемоги і переживає серцем за кожне випробування, послане долею.
Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.
Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашній день. Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею. Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь