A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

День матері у Грушівському Навчально виховному комплексі Волоківської ОТГ

Дата: 07.05.2018 17:47
Кількість переглядів: 473

День матері – це всесвітнє свято, присвячене усім матусям світу. Його мета – підтримати традиції бережливого ставлення до жінки, відзначити значущість в нашому житті найголовнішої людини – матері. Мама – основа всіх основ. Вона виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя. Мама турбується за ії долю, проймається її болем на відстані. Тому , у цей світлий травневий день ми будемо прославляти  і звеличувати найдорожчих нам усіх матерів.

Колектив дошкільного підрозділу не залишився осторонь цієї події. Так, 3 травня 2018р. було влаштовано урочисте свято присвячене Дню матері. Діти одягнені в українські національні костюми заходили до зали під музику разом зі своїми матусями. В цей день діти вітали своїх матусь піснями, танцями та віршами висловлюючи вдячність за невтомну турботу, любов, терпіння і відданість. Під кінець свята діти вручили своїм матусям подарунки зроблені своїми руками.

Свято сприяло зміцненню родини, налагодженню більш тісних відносин між дітьми та їх батьками, створюючи позитивний настрій. Бо, діти обов’язково повинні розуміти, ким є для них матуся і якої пошани вона заслуговує.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь