A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власної стратегії розвитку громади.

Дата: 01.03.2018 15:09
Кількість переглядів: 582

27 лютого Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власного стратегічного плану. На першій зустрічі були присутні актив громади: вчителя, працівники культури, депутати, представники виконавчого комітету ОТГ, представники бізнесу, не байдужі мешканці.

Стратегію розвитку Волоківська ОТГ буде розробляти з допомогою експерта Чернівецького Центру Розвитку Місцевого Самоврядування (ЦРМС) - Олексія Грушко, що створений та фінансується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Минулого року експерт Олексій Грушко супроводжував три об’єднані громади Чернівецької області щодо розробки стратегій розвитку.

«Cтратегія пишеться не трьома-п’ятьма особами, а фахівцями з різних сфер, активними громадянами. Тому перший крок це буде формування робочої групи. Розробка стратегії є важливим процесом, але не єдиним та головним. Найголовнішим є процес реалізації стратегії, який вимагає затвердження плану реалізації стратегії, а також створення системи моніторингу. Сама стратегія без плану реалізації та моніторингу є мертвим документом», - наголосив Олексій Грушко.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь