A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Клич друзiв - Граймо разом 2017

Дата: 26.04.2017 12:52
Кількість переглядів: 575

Фонд Кличко оголошує всеукраїнський конкурс на встановлення 10 дитячих спортивних майданчиків для школярів 6-18 років. До участі запрошуються усі загальноосвітні школи України.

В рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!» Фонд Кличко планує встановити та урочисто відкрити 10 майданчиків, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном!

За 12 років існування проекту уже встановлено 181 майданчик.

Проект покликаний створити дітям умови для занять спортом та ведення здорового способу життя. Фонд Кличко в рамках цього проекту сприяє розвитку спортивної інфраструктури міст та найвіддаленіших селищ України.

Згідно з результатами дослідження британської компанії ChildWise вже 99,8% європейських школярів віком 11−16 років мають мобільні телефони, персональні електронні гаджети та постійний доступ до інтернету. Відповідно, діти часто проводячи вільний час у соціальних мережах, на популярних відеопорталах та за комп’ютерними іграми, сидячи біля екранів комп’ютерів і телевізорів, замість того, щоб гратися на подвір’ї та фізично розвиватися. До цього додається відсутність спортивної інфраструктури та непопулярність спорту серед дітей. Тому стан фізичного розвитку та здоров’я школярів почав різко погіршуватися. І це вже не кажучи про існування дитячого куріння, наркоманії та алкоголізму.

Для подолання цієї кризової ситуації в 2005 році Фонд Кличко запустив проект «Клич друзів ? граймо разом!», який і понині не втрачає своєї актуальності.

В 2017 році конкурс триватиме з 01 квітня до 30 квітня. 10 нових майданчиків чекають на найбільш спортивних та активних!

 

Підтримайте Волоківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, у проекті «Клич друзів – граймо разом! – 2017» від "Фонду Кличко".

Щоб допомогти нашій школі отримати майданчик, потрібно просто зареєструватися за посиланням:

https://my.klitschkofoundation.org/ref/yp3TKK

Голосування як такого немає, саме ваша реєстрація при переході за посиланням додає нам бали. Реєструйтесь самі та залучайте друзів! Можливо саме ви зробите нас переможцями. Поспішайте, залишилося 5 днів, реєстрація завершується 30-го квітня.

ПІДТРИМАЙТЕ НАШУ ЗАЯВКУ БАЛАМИ.

ЗАЗДАЛЕГІДЬ ДЯКУЄМО ВАМ!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь