A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ЗА СПРИЯННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ТІМІША ГРИГОРІЯ ІВАНОВИЧА

Дата: 23.08.2017 10:55
Кількість переглядів: 729

       З Божою допомогою, 22 серпня 2017 року розпочато будівництво сучасного мініфутбольного майданчика в селі Волока. Кошти на цей вкрай потрібний громаді спортивний об’єкт передбачив з фонду соц-економ ровитку депутат 203 виборчого округу Тіміш Григорій Іванович. Дякуємо пану депутату ВРУ у тому що слова не розходяться з ділом!

А передісторія подій для тих хто не слідкує за Facebook-сторінкой пана депутата така:

27.07.2017

«В Волоці разом з керівництвом ОТГ і небайдужими до спорту місцевими активістами думали на рахунок покращення спортивної інфраструктури громади. Місцевий футбольний клуб що не раз ставав чемпіоном області і неодноразово брав участь в аматорському чемпіонаті України, спортивна школа що утримується на 100% громадою, дуже скоро зможуть обзавестись сучасним мініфутбольним майданчиком. Перші кроки вже зроблені. Цей майданчик стане прикладом спільної співпраці влади, бізнесу і громади! 
La Voloca impreuna cu puterea locala, oamenii de afaceri si amatorii sportului vom incepe lucrarile asupra unui nou teren modern de fotbal. Lucrarile vor incepe cat de curand.»

Фото без опису

 

04.08.2017
«Сучасні футбольні майданчики з штучним покриттям стають реальністю для сіл мого округу. З приємністтю хочу зазначити, що дуже скоро Волока, яка славиться своїми спортивними традиціями буде грати на такому полі, обіцяні кошти в розмірі 700 тис. грн. соцеконому за нашим сприянням вже поступили на рахунок громади.»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь